Postinjakaja

Etsimme asiakkaallemme postinjakajia kesäksi

Työssäsi huolehdit kirjeiden, pakettien ja muun postin toimittamisesta oikeisiin osoitteisiin. Pääset siis toimimaan tärkeässä tehtävässä. Työ on itsenäistä ja vastuullista. Tienaamisen lisäksi saat tässä tehtävässä reippaasti hyötyliikuntaa. Työpäivät lähtevät Limingantullista aamulla. Töitä on 5 arkipäivää viikossa, noin 30 tuntia viikossa. Työt alkavat touko-kesäkuussa ja töitä on elokuun loppuun saakka.

Toivomme, että sinulla on reipas ja iloinen asenne työntekoon. Hyvä fyysinen kunto on tehtävässä eduksi. Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä et tarvitse, sillä työhön perehdytetään. Jakotyötä tehdään joko pyörällä tai autolla.

 

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan! Lisätietoja saat Henna Koskelta sähköpostitse: henna.koski@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: henna.koski@sol.fi
Sijainti: Oulu

Logo

Postinjakaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!