Etsimme asiakkaallemme Hämeenlinnaan

POSTINJAKAJIA 

Työnkuvaan kuuluu jaettavan kirjepostin lajittelua ja jakelua. Jakelu tehdään asiakasyrityksen autolla, polkupyörällä tai jakelukärryllä jakelualueella, joka Sinulle perehdytetään henkilökohtaisesti. Omaa autoa ei siis tässä työtehtävässä tarvita. Jokaisella jakopiirillä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä tehdä ulkoilmatyötä. Aiempaa työkokemusta ei tässä työtehtävässä vaadita.

Työpäivän aikana saat työskennellä sekä sisällä että ulkona. Työpäiväsi alkaa postin lajittelulla asiakkaan tiloissa, jonka jälkeen siirrytään jakoreitille. Toimipiste sijaitsee Parolassa tai Hämeenlinnan Kantolassa. Parolan toimipisteellä tarjolla ainoastaan autoreittejä. Töitä tehdään arkipäivisin (ma-pe). Työaikasi määrittyy jakelualueesi mukaan klo: 6-18 välille aamupainotteisesti. Vuoroja on tarjolla asiakkaan tarpeiden mukaan ja palkka on jakajien työehtosopimuksen mukainen. 

 

Toivomme sinulta:

halukkuutta tehdä fyysistä ulkoilmatyötä

itsenäistä ja vastuullista työskentelyotetta

varmaa ajotaitoa

positiivista asennetta

 

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä! 

Jos haluat kivan työporukan sekä vaihtelevan ja vastuullisen ulkoilmatyön, niin liity aurinkoiseen joukkoomme! Odotamme hakemustasi pikimmiten suoraan sähköisen järjestelmämme kautta. 

 

Lisätietoja työtehtävästä: iira.pirinen@sol.fi

 

Työpaikasta lyhyesti

  • Postinjakajia Hämeenlinnaan, Osa-aikainen / Keikkatyö
  • SOL Logistiikkapalvelut Oy
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  

 

Sähköposti: no-reply.rekry@sol.fi

Logo

Postinjakajia Hämeenlinnaan

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!