Postinjakajia Kaustiselle

Pidätkö autolla ajamisesta? Onko sinulla B-ajokortti ja vähintään kaksi vuotta ajokokemusta?

Etsimme asiakkaamme palvelukseen reippaita ja itsenäisiä 

POSTINJAKAJIA Kaustiselle

 

Työtehtävä

Työtehtäviin kuuluu kirjeiden ja pakettien kuljetusta oikeisiin osoitteisiin - kyseessä on siis tärkeä ja vastuullinen työ!

Jakelutyö tehdään asiakkaan autolla. Ratti on autossa oikealla puolella, mikä voi vaatia totuttelua. Ei kuitenkaan syytä huoleen, sillä työhön perehdytetään hyvin.

Työpäivät alkavat klo 09.30 ja kestävät päivästä riippuen noin 4 - 9 tuntia. Tuntimäärä vaihtelee, arviolta 20 - 35 h/vk. 

Palkka määräytyy Jakajia koskevan työehtosopimuksen sekä kokemuksen mukaan.

 

Meille molemminpuolinen luottamus on tärkeää. Työllistyessäsi SOLin kautta saat mukavat yhteyshenkilöt sekä vakaan ja varman palkanmaksun.

Sinulta edellytämme B-ajokorttia sekä ajokokemusta

Aiempaa kokemusta itse jakelutyöstä et välttämättä tarvitse. Tässä työssä pärjää henkilö, jolla on positiivinen asenne ja joustavuutta!

 

Hae

Toivomme, että voit hypätä puikkoihin tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Laadi meille itsesi näköinen hakemus sähköisen hakujärjestelmän kautta, liitä mukaan myös ansioluettelosi.

Lisätietoja voit kalastella Meri Kuhalta, meri.kuha@sol.fi.

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

Tarjoamme

  • Työterveyshuolto
  • Smartum-liikuntaetu

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: meri.kuha@sol.fi
Sijainti: Kaustinen

Logo

Postinjakajia Kaustiselle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!