Postinjakajia (Kemiö,Taalintehdas,Perniö)

Oletko kiinnostunut liikkuvasta työstä?  Kenties himoitset hyötyliikuntaa, josta saa myös palkkaa? Pidätkö itsenäisestä ja vastuullisesta työstä? 

Etsimme asiakkaallemme reippaita ja työhön tarttuvia 

POSTINJAKAJIA

eri toimipisteisiin Kemiön, Taalintehtaan sekä Perniön alueelle. Mahdollisuus myös pitkäaikaisempaan työsuhteeseen. Postinjakajan tehtävänä on toimittaa itsenäisesti kirjepostia oikeisiin osoitteisiin. Autoreiteillä kulkuvälineenä on asiakasyrityksen auto. Postia jaetaan myös skootterilla tai sähköavusteisella polkupyörällä. Jakelupäivät ovat ma, ke ja pe. Joskus töitä on ti ja to, niistä sovitaan aina erikseen. Viikonloput ovat vapaat. Työaika sijoittuu klo: 6.30–20 välille. Päivittäinen työaika on 5-8h. Päivän kestoon vaikuttaa jaettava reitti ja postin määrä.

Työtä jakelumaailmassa riittää runsaasti jakelupäivien mukaisesti ja työtunnit saattavat vaihdella viikoittain riippuen toimipisteen sijainnista, johon työntekijä työllistyy. Työntekijä toimii etenkin kesän aikana lomien ja poissaolojen tuuraajana, joten työtä saattaa olla tarjolla ajoittain runsaastikin. Kemiön saarella ruotsinkielen osaaminen on plussaa.

Odotamme sinulta:

  • iloista ja reipasta tekemisen meininkiä, tässä työssä asenne ratkaisee
  • keskittymiskykyä ja huolellisuutta
  • kykyä työskennellä ulkona ajoittain haastavissakin sääolosuhteissa
  • hyvää kestävyyskuntoa, työ on fyysistä
  • autoreitille hakevalta odotamme ajokokemusta vähintään 2v
  • riittävää suomen kielen taitoa.

Työt alkavat perehdytysjaksolla, jonka jälkeen pääset vastaamaan omasta jakoreitistäsi itsenäisesti. Tarvittavat välineet ja varusteet saat kauttamme. 

Hae mukaan tekemään tärkeää työtä, jolla on merkittävä vaikutus meidän kaikkien arkeen. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana! Laitathan hakemuksesi ja CV.si hakulinkin kautta.

Kysyttävää? laita minulle viestiä: hanssi.laajajarvi@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: +358406875267
Sähköposti: hanssi.laajajarvi@sol.fi
Sijainti: Kemiö, Taalintehdas, Perniö

Logo

Postinjakajia (Kemiö,Taalintehdas,Perniö)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!