Postinjakajia Kempeleeseen

Heippa! Etsitkö liikkuvaa ja itsenäistä työtä? Viihdytkö hyvin auton ratissa? 

Etsimme POSTINJAKAJIA Kempeleeseen!

Tässä työssä et pääse pölyttymään toimistolla, vaan pääset tekemään liikkuvaa työtä postiauton ratista käsin. Postinjakajana työtehtäviisi kuuluu kirjeiden, lehtien ja muun päiväpostin jako sinulle osoitetulla reitillä. Työ vaatii tekijältään tarkkuutta ja reipasta asennetta. Työ on itsenäistä sekä saat mukavasti liikuntaa työpäivän aikana.

Töitä tehdään maanantaista perjantaihin ja viikonloput ovat aina vapaat!  Töitä on 6-7 tuntia päivässä, 3-5 päivää viikossa. Työt alkavat elokuussa ja jatkuvat vuoden loppuun. 

Tässä työssä pärjäät, jos olet motivoitunut ja omaat reippaan asenteen työntekoon. Aiempaa työkokemusta ei vaadita vaan saat kattavan perehdytyksen työhösi. Vaadimme työntekijältä B-ajokorttia, ajokokemus katsotaan eduksi. Omaa autoa et kuitenkaan tarvitse, sillä saat auton käyttöösi. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja suomen kielen taitoa.

Tehtävässä noudatetaan jakelun tes ja palkka on 11,45€/h.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi järjestelmän kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jos sinulla jäi kysyttävää, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse anne.niskajarvi@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikatyö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • B-ajokortti

Lisäksi eduksesi on:

  • ajokokemus
  • Joustavuus
  • Hyvä fyysinen kunto
  • Aurinkoinen asenne

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 050 550 8682
Sähköposti: anne.niskajarvi@sol.fi
Sijainti: Kempele

Logo

Postinjakajia Kempeleeseen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!