Postinjakajia kesäksi Kuopio

Hae tähän työpaikkaan

 

Etsimme logistiikka-alan asiakkaallemme Kuopioon

POSTINJAKAJIA kesäksi

huolehtimaan arvokkaasta työstä eli postin jakamisesta kuluttajille - meille ihmisille koteihin. Mikäli haluat kuntoa ylläpitävän työn, jossa mahdollistuu hyötyliikunta, voit olla etsimämme henkilö.

Viihdytkö liikkuvassa työssä ja ulkoilmassa? Oletko tarkka tekijä, joka viihtyy itsenäisessä työssä?

 

Mitä työtehtävään kuuluu? 


Jakelu tehdään sähköpyörällä, kärryllä ja autolla.Työssäsi huolehdit kirjeiden, pakettien ja muun postin toimittamisesta oikeisiin osoitteisiin. Pääset siis toimimaan tärkeässä tehtävässä ja samalla saat itsellesi hyötyliikuntaa ja pidät yllä kuntoasi! Työtä tehdään arkisin ma-pe ja työpäivä alkaa 10.30. Työ on osa-aikaista ja viikottainen työaika vaihtelee 10-25 h/vko.

 

Mitä odotamme sinulta?

Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä et välttämättä tarvitse, sillä työhön perehdytetään. Työssä menestyminen vaatii, että tykkäät työskennellä itsenäisesti, olet oma-aloitteinen, tarkka ja joustava. Autoreitillä hakijalta edellytetään B-luokan ajokorttia.Lisäksi sinulla on koko työsuhteen ajan tiimin vankkumaton tuki takanasi.

 

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinulta hyvää peruskuntoa,huolellisuutta,luotettavuutta sekä hyvää suomen kielen taitoa. Reippaalla asenteella pärjää jo pitkälle!

 

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään aurinkoisessa joukossamme, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pikaisesti! 

Haluaisitko kysyä jotain työtehtävästä?

Lisätietoja saat Anne Kettuselta ja hänet tavoittaa puhelimitse 040 6459181 tai sähköpostitse anne.kettunen@sol.fi

Työpaikasta lyhyesti

  • Postinjakajia kesäksi Kuopio
  • SOL Logistiikkapalvelut Oy
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0406459181
Sähköposti: anne.kettunen@sol.fi

Logo

Postinjakajia kesäksi Kuopio

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!