Postinjakajia Paimioon

Oletko kiinnostunut liikkuvasta työstä?  Kenties himoitset hyötyliikuntaa, josta saa myös palkkaa? Pidätkö itsenäisestä ja vastuullisesta työstä? 

Etsimme asiakkaallemme Paimioon reippaita ja työhön tarttuvia 

POSTINJAKAJIA 

myös pitkäaikaisempaan työsuhteeseen. Postinjakajan tehtävänä on toimittaa itsenäisesti kirjepostia oikeisiin osoitteisiin. Kulkuvälineenä on sähköavusteinen polkupyörä, kävelykärryt, tai autoreiteillä auto. Työpäivät ovat ma, ke ja pe. Joskus töitä on ti ja to, niistä sovitaan aina erikseen. Viikonloput ovat vapaat. Työaika sijoittuu klo: 6.30–20 välille. Päivittäinen työaika on 5-8h. Päivän kestoon vaikuttaa jaettava reitti ja postin määrä.

Työhön annetaan hyvä ja kattava perehdytys. Tarvittavat välineet ja varusteet saat kauttamme. 

Odotamme sinulta:

  • iloista ja reipasta tekemisen meininkiä, tässä työssä asenne ratkaisee
  • kykyä työskennellä ulkona ajoittain haastavissakin sääolosuhteissa
  • hyvää kestävyyskuntoa, työ on fyysistä
  • ​​​riittävää suomen kielen taitoa
  • autoreitille hakevalta odotamme ajokokemusta vähintään 2v. 

Työt alkavat perehdytysjaksolla, jonka jälkeen pääset vastaamaan omasta jakoreitistäsi itsenäisesti. Perehdytykseen pääsee nopealla aikataululla. 

Hae mukaan tekemään tärkeää työtä, jolla on merkittävä vaikutus meidän kaikkien arkeen. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana! Laitathan hakemuksesi ja CV.si hakulinkin kautta.

Kysyttävää? laita minulle viestiä: hanssi.laajajarvi@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: +358406875267
Sähköposti: hanssi.laajajarvi@sol.fi
Sijainti: Paimio

Logo

Postinjakajia Paimioon

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!