Keikkatyö

Postinjakajia Tampereelle

Hae tähän työpaikkaan

ETSIMME POSTINJAKAJIA TAMPEREELLE

Postinjakajan työhön kuuluu jakaa päiväpostia itsenäisesti ja huolellisesti, oikeisiin osoitteisiin, omalla jakoreitillä. Postia jaetaan joko pyöräillen sähköpyörällä tai kävellen sähköavusteisella kärryllä. Etsimme postinjakajia Tampereen keskustaan ja sen läheisyyteen.

Töitä on maanantain ja perjantain välillä. Vuorot ja työpäivät voivat vaihdella viikottain. Työpäivän kesto on 4 - 8 tuntia, riippuen työpäivästä ja jakoreitistä. Työpäivät alkavat klo 10 - 13 välisenä aikana. Viikonloput ovat aina vapaana!

Toivomme hakijoilta reipasta ja positiivista asennetta työtä kohtaan. Arvostamme myös luotettavuutta, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Halu työskennellä ulkona ja hyvä fyysinen kunto auttavat onnistumaan tässä työssä. Aiempi kokemus postinjakajan työstä on eduksi, mutta tärkeintä on oma asenne! Työhön annetaan kattava perehdytys. Kaikki välineet saa kauttamme.

Vaadimme hakijoilta täysi-ikäisyyttä työn itsenäisen luonteen takia. Työkieli on suomi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana, joten kannattaa hakea nopeasti. Hakeminen onnistuu täyttämällä sähköinen hakulomake. Emme vastaanota muita kuin sähköisen järjestelmän kautta lähetettyjä hakemuksia. Lisätietoja saat osoitteesta elisabeth.porkka(at)sol.fi.

Liity osaksi aurinkoista joukkoamme!

Työpaikasta lyhyesti

  • Postinjakajia Tampereelle, Keikkatyö
  • SOL Logistiikkapalvelut Oy
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: elisabeth.porkka@sol.fi

Logo

Postinjakajia Tampereelle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!