Vakituinen / osa-aikainen / Vantaa

Postinjakajia Vantaan Kivistöön

Hae tähän työpaikkaan

Etsimme kohteeseemme Vantaan Kivistöön

POSTINJAKAJIA

vakituiseen / osa-aikaiseen työsuhteeseen. Pääsääntöiset jakelupäivät ovat arkisin (ma, ke ja to) ja työvuorojen aloitusajat ovat joustavasti sovittavissa. Työvuorojen pituus 4-6h, vaihtelee hieman jaettavan postin määrän, sekä jakelureitin pituuden mukaan.

Kivistön alueella tarjolla niin pyörä-, kuin kärryreittejä, joten kerro meille ensisijainen toiveesi reitin suhteen.

Mikäli olet etsimämme reipas ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä tekijä, jätä hakemus heti, sillä haastattelemme jo hakuaikana ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan 1-2 viikon perehdytyksellä, jonka jälkeen jatkat työskentelyä itsenäisesti. 

Työnantaja tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen, työvaatteet, sekä muut työssä tarvittavat jakeluvälineet.

Palkka: 11,66€/h

Työpaikasta lyhyesti

  • Postinjakajia Vantaan Kivistöön, Vakituinen / osa-aikainen
  • SOL Logistiikkapalvelut Oy, Vantaa
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Työsuhde-edut

  • Smartum
  • Työterveys

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: vesa.simonen@sol.fi
Sijainti: Vantaa

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!