Postinlajittelija Kuopion Matkukseen

Kyseessä on työ ja työtä tehdään kolmivuorossa. ( 06-11, 18-23, 00.30-05.30 )

Työtehtävät ovat esimerkiksi postinlajittelua tai muita lajitteluun liittyviä, rutiininomaisia työtehtäviä.

Et tarvitse aiempaa kokemusta lajittelutyöstä, työhön on  perehdytys. Työ edellyttää hyvää rutiininsietokykyä, sekä kykyä keskittyä tarkkuutta vaativiin työtehtäviin. Työ sopii mainiosti lisätienestiä kaipaavalle opiskelijalle tai vaikkapa alanvaihtajalle, joka haluaa tutustua logistiikan maailmaan. 

Palkka 10,79 - 12,15 e/h. Kokemuksesi mukaan.

Mikäli tämä paikka herätti mielenkiintosi, täytäthän hakemuksen hakulinkin kautta mitä pikimitten! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi, paivi.ronkko@sol.fi , p.050-3110845

Haku alkaa ja päättyy

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: paivi.ronkko@sol.fi

Logo

Postinlajittelija Kuopion Matkukseen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!