00240

Postinlajittelijoita Helsinkiin aamuvuoroihin

Hae tähän työpaikkaan

 

Etsimme asiakkaallemme Helsinkiin

POSTINLAJITTELIJOITA

Työ on kirjepostin lajittelua tai muita rutiininomaisia postin lajitteluun liittyviä työtehtäviä. Kaikkiin työtehtäviin on kattava perehdytys. Työssä pärjääminen ei siis edellytä aiempaa osaamista.  

Edellytämme hakijoilta täysi-ikäisyyttä ja sujuvaa suomen- tai englannin kielitaitoa. Tarkkuus ja rutiininsietokyky on valttia tässä työssä.

Palkkaus 10,13€ /h

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin ma-pe aamuvuoroissa klo 6-15 välisenä aikana. 

 

Hae paikkaa hakulomakkeella, joka aukeaa linkistä.

Työpaikasta lyhyesti

  • Postinlajittelijoita Helsinkiin aamuvuoroihin
  • SOL Logistiikkapalvelut Oy, 00240
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: anna.matikainen@sol.fi
Sijainti: 00240

Logo

Postinlajittelijoita Helsinkiin aamuvuoroihin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!