Postinlajittelijoita Helsinkiin yövuoroon

Etsimme asiakkallemme Helsinkiin

LAJITTELIJOITA YÖVUOROON 

Työvuoroja on tarjolla joko maanantaista perjantaihin klo 22-5.30 vuorossa, tai su-to klo 22.30-6.00 vuorossa, vuoron ajankohta riippuu osastosta, jolla työskentelet. 

Työ on lajittelutyötä, jossa tarkkuus ja rutiininsietokyky ovat eduksesi ja pystyt työskentelemään pitkäjännitteisesti osoitteiden, sekä numerosarjojen parissa. Työskentelykielenä on suomi. Työssä pärjääminen ei edellytä aiempaa kokemusta, sillä työhön on kattava perehdytys. 

Palkka 10,13e/h + yölisä 2e/h klo 00-06 välisenä aikana. 

Laitathan hakemusta vetämään mitä pikimmiten, mikäli tämä paikka kiiinnostaa sinua. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydettyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Haku alkaa ja päättyy

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: anna.matikainen@sol.fi
Sijainti: 00240

Logo

Postinlajittelijoita Helsinkiin yövuoroon

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!