Postinlajittelijoita Helsinkiin

Etsimme asiakkaallemme Helsinkiin

POSTINLAJITTELIJOITA ILTAVUOROON

Työpaikka sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella Helsingissä. Iltavuoro alkaa n. klo 14.30 ja päättyy n. klo 22.00. Kohteessa on tarjolla myös lyhyempää iltavuoroa toisella osastolla, jossa työaika on klo 17-22. Kerrothan hakemuksessasi, mistä vuorosta olet ensisijaisesti kiinnostunut, ja kuinka monta vuoroa sinulla olisi toiveissa tehdä viikoittain. 

Työtehtävät ovat postinlajittelua, sekä muita rutiininomaisia työtehtäviä, jotka liittyvät postinkäsittelyyn. Työssä pärjääminen edellyttää hyvää peruskuntoa, kykyä nostella 5-20 kg painavia postinippuja, sekä rautaista rutiininsietokykyä. Olethan myös 18-vuotta täyttänyt. Työskentelykielenä on suomi tai englanti, riippuen osastosta. 

Tuntipalkka: 10,13 e/h. 

Laitathan hakemusta tulemaan mitä pikimmiten, sillä täytämme paikat sitä mukaa kun soveltuvat henkilöt työtehtäviin löytyvät. Työ alkaa sopimuksen mukaan

 

Haku alkaa ja päättyy

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: anna.matikainen@sol.fi
Sijainti: 00240