Postinlajittelijoita Helsinkiin

Etsimme asiakkaallemme Helsinkiin

POSTINLAJITTELIJOITA

Työ koostuu yksinkertaisista ja rutiininomaisista kirjepostin lajittelua koskevista tehtävistä. Työpaikka sijaitsee Helsingin Ilmalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työtä tehdään yhdessä vuorossa ja ne sijoittuvat pääasiassa arkipäiville. Tarjolla on noin 5-8 tunnin mittaisia työvuoroja niin aamuisin, iltaisin kuin öisin, joten kerrothan meille hakemuksessasi, miten olet itse käytettävissä. 

Edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa sekä rutiininsietokykyä. Muuten aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei tarvita, sillä tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen. Reippaalla asenteella pääsee tässä tehtävässä pitkälle!

Palkkaus: 10,13€/h + yölisä 2€/h

Tässä mainio työmahdollisuus esimerkiksi opiskelijalle tai lisätienestiä loppuvuodelle kaipaavalle!

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi meille pikimmiten, sillä aloitamme niiden käsittelyn jo hakuaikana, ja täytämme avoimet paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätiedot: emma.ellmen@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: keikkatyö

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: emma.ellmen@sol.fi
Sijainti: Postintaival 9

Logo

Postinlajittelijoita Helsinkiin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!