Postinlajittelijoita joulusesonkiin aamuvuoroon

SOL Logistiikkapalvelut Oy
00240
Määräaikainen
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Kaipaatko mielekästä tekemistä joulukuulle? Etsimme Helsinkiin:

POSTINLAJITTELIJOITA JOULUSESONKIIN AAMUVUOROIHIN

Työ on joulupostin lajittelua postinumeron perusteella, tai muita rutiininomaisia, postin lajitteluun liittyviä työtehtäviä. Kaikkiin työtehtäviin on kattava perehdytys. Työssä pärjääminen ei siis edellytä aiempaa osaamista.  

Työaika: 6.30-14.30 tai 7-15. Vuoroja on tarjolla 1-2 viikkoa, ja vuorot sijoittuvat joulukuulle ennen pyhien alkamista. Esim. 12.12. - 22.12. väliselle ajalle. 

Edellytämme hakijoilta täysi-ikäisyyttä ja sujuvaa suomen- tai englannin kielitaitoa. Tarkkuus ja rutiininsietokyky on valttia tässä työssä.

Palkkaus: 10,13€ /h

Mikäli tämä työilmoitus herätti mielenkiintosi, laitathan hakemusta tulemaan mitä pikimitten, sillä täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä! 

 

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Logo

Postinlajittelijoita joulusesonkiin aamuvuoroon

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!