Postinlajittelijoita joulusesonkiin Heinolaan

Etsimme asiakkaallemme Heinolaan

 

JOULUSESONKIIN POSTINLAJITTELIJOITA

 

Postinlajittelijana työtehtäviisi kuuluu postinlajittelua Heinolan toimipisteellä. Joulusesonki osuu viikoille 50-51 ja toivomme, että pystyt työskentelemään tehtävässä koko sesongin ajan. Työvuoroja on arkisin klo: 6-17 välillä aamupainotteisesti (jouluna ei ole töitä). Työvuorojen pituudet vaihtelevat mm. postin määrän mukaan 4-8 tunnin välillä. Työtehtävässä pääset mukaan tuottamaan hyvää joulumieltä ja huolehtimaan siitä, että jouluposti löytävät perille. Palkkaus on jakajien työehtosopimuksen mukainen.

 

Toivomme, että olet:

joustava tiimipelaaja

tarkka ja ripeäotteinen

positiivisella ja reippaalla joulumielellä 

 

Työ sopii hyvin opintojen ohelle, lisätyöksi tai uusien työkokemusten etsijälle. 

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikimmiten suoraan sähköisen hakujärjestelmämme kautta ja kerro meille, miksi olisit oikea henkilö tähän tehtävään.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluilla, johon kutsu tulee sähköpostitse. Haastattelukutsuja lähetetään jo hakuaikana, joten tarkkailethan sähköpostiasi. Satunnaisesti kutsut menevät myös roskapostikansioon.

 

Toivottavasti nähdään haastattelussa!

 

Lisätietoja: iira.pirinen@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Sesonkityö

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  

SOL KONSERNI
Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

 

 

Sähköposti: iira.pirinen@sol.fi
Sijainti: Heinola
Logo

Postinlajittelijoita joulusesonkiin Heinolaan

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!