Postinlajittelijoita joulusesonkiin iltavuoroihin

SOL Logistiikkapalvelut Oy
Postintaival 9
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Etsimme asiakkaallemme Helsinkiin joulusesonkiin

POSTINLAJITTELIJOITA ILTAVUOROIHIN

Työtehtävissä pärjääminen ei edellytä aiempaa osaamista, reipas asenne ja iloinen joulumieli ratkaisevat! Työtehtävät ovat erilaista kirjepostin lajittelua eri menetelmiä hyödyntäen, joihin jokaiseen järjestetään kattava perehdytys. Toivomme kuitenkin hakijalta, että pystyt kommunikoimaan joko suomeksi tai englanniksi, sekä tekemään rutiininomaisia työtehtäviä. Edellytämme myös täysi-ikäisyyttä. 

Työpaikka sijaitsee Helsingin Ilmalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Joulusesongin aikana kohde on avoinna viikon jokaisena päivänä ja työtä tehdään aina joko aamu- tai iltavuorossa. Työvuorot ovat 5-8 tunnin mittaisia ja iltavuoroja on 14-23:30 välillä. Tarjolla on myös lyhyempää iltavuoroa klo 17 eteenpäin, joka sopii mainiosti opiskelijalle, tai vaikka lisätyöksi päivätyön rinnalle. Työt alkavat joustavasti marras-joulukuun aikana, joten kerrothan hakemuksessasi, koska olet käytettävissä.

Tässä on mainio työmahdollisuus sinulle, joka kaipaat lisätienestiä loppuvuodelle tai irtiottoa opiskelusta! 

Palkka: 10,13 €/tunti. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen pikimmiten, sillä haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

 

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Logo

Postinlajittelijoita joulusesonkiin iltavuoroihin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!