Postinlajittelijoita joulusesonkiin

Haemme asiakkaallemme Kuopion postikeskukselle postinlajittelijoita joulusesonkiin!

Etsimme joukkoomme aktiivisia palveluosaajia postinlajittelijoiksi joulun seudulle. Työtehtäviä on erilaisia joihin kuuluu mm; tavaran lajittelua, keräilyä, pakkausta, purkua ja siirtoa sekä joulukorttien lajittelua.

Hakijalta toivomme:

  • oma-aloitteisuutta
  • huolellisuutta
  • positiivista asennetta työntekoon
  • hyvää fyysistä kuntoa
  • hyvää suomen kielen taitoa
  • hyvät tiimityöskentelytaidot
  • 18 vuoden ikää

Tehtävä on osa-aikainen ja työvuorojen pituus vaihtelee 4-7,5 tunnin välillä. Töitä tehdään maanantai - sunnuntain välisenä aikana kolmessa eri vuorossa. Kerrothan hakemuksessasi mitä vuoroja pystyt tekemään (aamu, ilta vai yö) ja millaisella aikavälillä olet tehtävään käytettävissä.

Työt alkavat  joulukuun alkupuolella. Huomioimme myös myöhemmin saapuneet hakemukset, sillä joulusesongin aikaan kaikki käsiparit ovat tarpeen. Työt kestävät ainakin 23.12.2023 saakka, mutta jatko on myös mahdollista.

Mikäli täytät kriteerit ja olet kiinnostunut työskentelemään aurinkoisessa joukossamme, niin jätä meille hakemus mahdollisimman pikaisesti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Lisätietoja: Päivi 050-3110845 ( paivi.ronkko@sol.fi )  tai  Santeri 040-1452705 ( santeri.roivainen@sol.fi ) 

Haku alkaa ja päättyy

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 050 3110845
Sähköposti: paivi.ronkko@sol.fi

Logo

Postinlajittelijoita joulusesonkiin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!