Postinlajittelijoita yövuoroihin joulusesonkiin

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin

POSTINLAJITTELIJOITA YÖVUOROIHIN LOPPUVUODEKSI

Kyseessä on osa-aikainen sesonkityö ja työtä tehdään ensisijaisesti ma-ti ja ke-to välisinä öinä klo 22-5.30 välisenä aikana. Mahdollisesti tarjolla lisäöitä sesongin aikana, mutta painopiste on näissä kahdessa yössä. 

Työtehtävät ovat esimerkiksi postinlajittelua tai muita lajitteluun liittyviä, rutiininomaisia työtehtäviä.

Et tarvitse aiempaa kokemusta lajittelutyöstä, työhön on kattava perehdytys. Työ edellyttää hyvää rutiininsietokykyä, sekä kykyä keskittyä tarkkuutta vaativiin työtehtäviin. 

Mikäli tämä paikka herätti mielenkiintosi, täytäthän hakemuksen hakulinkin kautta mitä pikimitten! 

 

Palkkaus: 10,13€ /h + yölisä 2 €/h (00-06 välisenä aikana)

Haku alkaa ja päättyy

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Logo

Postinlajittelijoita yövuoroihin joulusesonkiin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!