Postityöntekijä autoreitille Savonlinnaan

Etsimme asiakkaallemme Postille Savonlinnaan

reipasta ja oma-aloitteista postityöntekijää!

 

Työssäsi vastaat postin jakamisesta Savonlinnan alueella. Työpäiviä ovat maanantai, keskiviikko ja torstai, ja työtä on tarjolla noin 20h/vko. Työvuorot alkavat jakelureitistäsi riippuen aamun aikana.Tämä työ sopii joustavasti esimerkiksi opintojen tai toisen osa-aikatyön oheen!

Kyseessä on autoreitti, eli jotta voimme tarjota sinulle tämän mahdollisuuden, tulisi taskustasi löytyä B-ajokortti ja vähintään kaksi vuotta ajokokemusta. Työtä tehdään Postin autolla, ja työsuhde alkaa kattavalla perehdytyksellä omalle reitillesi.

Mikäli haluat kuntoa ylläpitävän työn, joka mahdollistaa hyötyliikunnan, voit olla etsimämme henkilö! Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn aikana, sitoutuminen työtehtävään katsotaan eduksi. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

 

Työsuhteessa käytetään Jakajien TESiä. 

Lisätietoja: Katri Lyytikäinen p. 040 651 7913 (arkisin klo 8-15). 

Tervetuloa aurinkoiseen joukkoomme!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • ajokorttia ja ajokokemusta
  • reipasta ja ripeää työotetta
  • oma-aloitteisuutta
  • tarkkuutta ja luotettavuutta

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0406517913
Sähköposti: katri.lyytikainen@sol.fi
Sijainti: Savonlinna
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!