keikkatyö

Postityöntekijä Saloon

Hae tähän työpaikkaan

Viihdytkö liikkuvassa työssä ja ulkoilmassa? Onko haussa vielä työ välivuoteen? 

Etsimme asiakkaallemme Saloon postinjakajia auto-pyörä- ja kärryreiteille. 

Työtehtäviin kuuluu postin jakaminen erilaisilla reiteillä. Autoreiteillä tehtävään valituksi tuleminen edellyttää B-ajokorttia, joka on ollut voimassa vähintään kaksi vuotta. Sähköskootterijakajille ajo perehdytetään erikseen, ja mopokortti riittää. Etsimme hyvällä ja reippaalla asenteella varustettuja tekijöitä, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita, sillä tehtäviin järjestetään kattava perehdytys! 

Työ on osa-aikaista päivätyötä. Viikossa työtunteja kertyy oin 15-20h sekä työpäiviä ovat ma,ke ja to, tarvittaessa myös vuoroja tarjolla tiistai- ja perjantaipäiville. 

Saat käyttöösi hyvät työvarusteet ja -välineet kauttamme/asiakkaaltamme.

Odotamme sinulta:

  •  iloista ja reipasta tekemisen meininkiä
  •  kykyä työskennellä ulkona ajoittain haastavissakin sääolosuhteissa
  •  hyvää fyysistä kuntoa
  •  sujuvaa suomen kielen taitoa, muun kielitaidon katsomme eduksi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osalliseksi yhteen Suomen suurimmista työyhteisöistä ja yhteen logistiikka-alan johtavista yrityksistä.  Työt alkavat perehdytyksellä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian

Hae mukaan tekemään tärkeää työtä, jolla on merkittävä vaikutus meidän kaikkien arkeen. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä haastattelemme hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Täytä hakemus huolella ja liitä mukaan CV:si.

Lisätietoja antaa <Mirva Iivarinen, mirva.iivarinen@sol.fi 

Työpaikasta lyhyesti

  • Postityöntekijä Saloon, keikkatyö
  • SOL Logistiikkapalvelut Oy
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0406491305
Sähköposti: mirva.iivarinen@sol.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!