Power BI -asiantuntija

MPY:n Älykkään Automaatio-liiketoiminnan kasvaessa etsimme uusia työkavereita joukkoomme.

MPY on enemmän kuin kumppani. Meillä pääset työskentelemään aidosti merkityksellisissä projekteissa älykkään automaation parissa. Olemme vahvasti Microsoft-talo, ja meillä työskentelet alan parhaiden teknologioiden kanssa. Tutustu asiakastarinoihimme, niin sinulle selviää, millaisissa hankkeissa pääset hyödyntämään osaamistasi.

 

Hae meille Power BI -asiantuntija

Etsimme Automaatiopalvelut-liiketoimintayksikköön raportoinnin ja datan visualisoinnin asiantuntijaa. Roolissasi tulet kehittämään ja toteuttamaan asiakkaidemme BI-raportointia Microsoft Power BI -teknologiaa hyödyntäen. Vastaat raportointi- ja analytiikkaratkaisujen kokonaissuunnittelusta sekä autat asiakasta raportointi- ja analytiikkaratkaisujen hyödyntämisessä. Asiakkaan liiketoiminnan tarpeiden pohjalta määrittelet, suunnittelet, toteutat ja testaat asiakkaan raportointiratkaisut. Toimit tarvittaessa myös teknisenä raportoinnin konsulttina myynnin tukena.

Hakemamme henkilö on tottunut toimimaan asiakasrajapinnassa ja haluaa osaltaan huolehtia asiakastyytyväisyydestä ja tarjota vain parhaita ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin etsimällä liiketoiminnan monitahoisiin kysymyksiin vastausta datan kautta. Lisäksi sinulla on kykyä muodostaa näistä visuaalisia esittämistapoja.  Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen ongelmanratkaisija, joka kääntää viimeisenkin kiven. Sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Haluat oppia ja kehittää itseäsi. Sinulla on innostunut, positiivinen asenne, hyvä tekemisen meininki ja olet tiimipeluri.

 

Toivoisimme, että sinulla olisi

  • kokemusta analytiikan suunnittelusta ja teknisistä toteutuksista MS Power BI teknologialla
  • ymmärrystä miten laadukkaalla datalla ja käyttäjäystävällisillä raporteilla luodaan tiedolla johtamisen edellytykset
  • ymmärrystä SQL-tietokantojen toiminnasta ja SQL-kielen osaamista
  • sujuvaa DAXin ja Excelin käyttöä
  • ymmärrystä MS Power Platform alustasta

Katsomme eduksi

  • raportointitietokantojen, rajapintojen ja tietovarastojen tuntemuksen
  • azure-ympäristön tuntemuksen ja osaamisen

 

Miksi kannattaa tulla meille?

Meille MPY:läisille on tärkeää työn mielekkyys. Työ on inspiroivaa ja siinä pääsee oikeasti vaikuttamaan asiakkaan arkeen. Työssä jaksaa ja voi hyvin työn ja muun elämän yhteensovittamisen, joustavien työskentelykäytäntöjen ja hyvien etujen myötä. Meillä työskentely onnistuu yhtä lailla etänä kuin toimistolla, joita on tällä hetkellä kahdeksan.

MPY:llä pääset innostumaan työstäsi ja kehittämään itsellesi laajan ICT-osaamisen. Meillä osaajat voivat siirtyä tiimistä toiseen ja oppia toinen toisiltaan samalla kun liiketoimintamme ja palvelumme uudistuvat.

MPY on työpaikka, jossa voit olla oma itsesi ja kuulut joukkoon. MPY:läisten yhdessä valitsemat arvot, asiakaskeskeisyys, läpinäkyvyys ja välittäminen, toteutuvat jokaisessa työpäivässäsi. Tule osaksi välitöntä työyhteisöämme, jossa tehdään hommia yhtenä tiiminä ja suurella sydämellä, asiakkaan ja toinen toistemme parhaaksi!

 

Kiinnostuitko?

Mikäli tehtävä voisi olla sopiva juuri sinulle, riittää, että lähetät linkin LinkedIn-profiiliisi oheisen hakulinkin kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille ansioluettelosi ja hakemuksesi. Jos sinulla on tehtävästä avoimia kysymyksiä, otathan rohkeasti yhteyttä – kysymyksiin vastaa Johanna Majakangas (Operations Lead) sähköpostitse johanna.majakangas@mpy.fi tai puhelimitse +358504873577 (heinäkuussa maanantaisin klo 10-12, elokuussa arkisin).

Uratarinoita ja kokemuksia MPY:llä työskentelystä pääset lukemaan kotisivultamme. Tutustu myös Instagram-tiliimme, jossa esittelemme arkea MPY:llä!

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

MPY

MPY on 135-vuotias kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, jonka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti palveleva IT-kumppani niin yksityisille kuin yrityksillekin. MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Telecom ja MPY Yrityspalvelut

Meitä on jo yli 160 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin ja paikkakunnille. Lue meistä yrityksenä lisää täällä.

Sähköposti: rekry@mpy.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!