Presales arkkitehti

Etsimme uusia työkavereita joukkoomme

MPY on enemmän kuin kumppani. Meillä pääset työskentelemään aidosti merkityksellisissä projekteissa älykkään automaation, tieto- ja kyberturvan sekä konesali- ja pilvisiirtymän ratkaisujen parissa. Olemme vahvasti Microsoft-talo, ja meillä työskentelet alan parhaiden teknologioiden kanssa. Tutustu asiakastarinoihimme, niin sinulle selviää, millaisissa hankkeissa pääset hyödyntämään osaamistasi.

 

Hae meille, Presales arkkitehti

Presales arkkitehtinä pääset rakentamaan MPY:n liiketoiminnan kasvua yhdessä myyntitiimin kanssa ja vastaamaan asiakkaiden teknisten ratkaisujen suunnittelusta ja myynnistä. Kartoitat asiakkaiden ympäristöjä ja suunnittelet asiakkaan tarpeita parhaiten vastaavia ratkaisuja yhdessä MPY:n asiantuntijoiden ja teknologiakumppaneiden kanssa.

Millaista osaajaa haemme?

Haemme tehtävään asiantuntijaa, jolla on aiempaa kokemusta teknisistä presales-tehtävistä. Sinulla on kyky hahmottaa ICT-arkkitehtuureja ja hybridipilviratkaisuja. Pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä, etkä pelkää esiintyä asiakaskohtaamisissa. Työ edellyttää kykyä viestiä sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tehtävän päävastuualueet ovat:

  • Myynnin tukeminen
  • Strateginen kumppanuusyhteistyö
  • Asiakkaiden ja sidosryhmien tukeminen
  • Markkinoinnin ja viestinnän tukeminen
  • Verkostoituminen

Tehtävässä menestymistä tukevat:

  • Hyvä osaaminen ja ymmärrys siitä, mitä asiakkaiden pilvipalveluiden toteuttaminen käytännössä vaatii
  • Pilviteknologioiden ja perinteisen ICT:n hyvä ymmärtäminen
  • Kyky tunnistaa ja kuvata parhaita käytäntöjä sekä viestiä niistä selkeästi asiakkaille
  • Kyky perustella uskottavasti näkemyksiä ja ratkaisuja
  • Kyky toimia ketterässä tiimissä

Arvostamme sertifioitua osaamista erityisesti Microsoftin pilviteknologioista.

 

Miksi kannattaa tulla meille?

Meille MPY:läisille on tärkeää työn mielekkyys. Työ on inspiroivaa ja siinä pääsee oikeasti vaikuttamaan asiakkaan arkeen. Työssä jaksaa ja voi hyvin työn ja muun elämän yhteensovittamisen, joustavien työskentelykäytäntöjen ja hyvien etujen myötä. Meillä työskentely onnistuu yhtä lailla etänä kuin toimistolla, joita on tällä hetkellä kahdeksalla eri paikkakunnalla.

MPY:llä pääset innostumaan työstäsi ja kehittämään itsellesi laajan ICT-osaamisen. Meillä osaajat voivat siirtyä tiimistä toiseen ja oppia toinen toisiltaan samalla kun liiketoimintamme ja palvelumme uudistuvat. Kannustamme sinua hyödyntämään monipuolisia koulutusratkaisujamme esimerkiksi palkitsemalla sertifikaattien suorittamisesta. 

MPY on työpaikka, jossa voit olla oma itsesi ja kuulut joukkoon. MPY:läisten yhdessä valitsemat arvot, asiakaskeskeisyys, läpinäkyvyys ja välittäminen, toteutuvat jokaisessa työpäivässäsi. Tule osaksi välitöntä työyhteisöämme, jossa tehdään hommia yhtenä tiiminä ja suurella sydämellä, asiakkaan ja toinen toistemme parhaaksi!

Kiinnostuitko?

Mikäli tehtävä voisi olla sopiva juuri sinulle, lähetä meille ansioluettelosi ja hakemuksesi oheisen linkin kautta. Jos sinulla on tehtävästä avoimia kysymyksiä, otathan rohkeasti yhteyttä rekrytoivaan esihenkilöön Sampo Suojalaan puhelimitse 0505235517 tai sähköpostitse sampo.suojala@mpy.fi

Uratarinoita ja kokemuksia MPY:llä työskentelystä pääset lukemaan kotisivultamme. Tutustu myös Instagram-tiliimme, jossa esittelemme arkea MPY:llä!

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

MPY

MPY on 135-vuotias kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, jonka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti palveleva IT-kumppani niin yksityisille kuin yrityksillekin. MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Telecom ja MPY Yrityspalvelut

Meitä on jo yli 160 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin ja paikkakunnille. Lue meistä yrityksenä lisää täällä.

Sähköposti: rekry@mpy.fi
Logo

Presales arkkitehti

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!