Project Manager, Industry

Nevel Oy
Ratatie 11, 01300 Vantaa
Haku alkaa ja päättyy

Miten sinä veisit teollisen energiainfrastruktuurin uudelle tasolle? Tule näyttämään suuntaa, kokenut Project Manager.

Autamme asiakkaitamme kehittämään energia- ja resurssitehokkuutta tuottaen heidän tarpeisiin ja toimintoihin räätälöityjä teollisuuden infrastruktuuriratkaisuja. Teemme töitä hiilineutraalin tulevaisuuden eteen investoimalla uusiutuvaan energiaan ja auttamalla asiakkaitamme tällä muutospolulla. Tulet tärkeäksi osaksi kasvutarinaamme ja pääset vahvasti vaikuttamaan siihen, miltä seuraavan sukupolven infrastruktuuriratkaisut näyttävät.

Tiimissäsi on rautaisia energiantuotannon ja projektijohtamisen ammattilaisia, joilla on laajasti kokemusta ratkaisujen kehittämisestä ja toteuttamisesta energiasektorille ja teollisuuteen. Heistä, mukaanlukien esimiehesi Ilkka Latvala, tulet saamaan osaavia kollegoita sparrauskumppaneiksi, kun työskentelet monipuolisen hankeportfoliomme parissa.

Asiakkaamme sijaitsevat ympäri Suomea ja pääset toimimaan useilla eri aloilla viimeisimpien tekniikoiden parissa. Nevelin kasvu Ruotsissa ja Virossa voi jatkossa myös tarjota haasteita valmiuksistasi riippuen. Kun et ole asiakkaidemme tiloissa, työpöytäsi voi sijaita joko Vantaan pääkonttorillamme tai Jyväskylän tai Seinäjoen toimipisteessä.

Tehtävänkuva tarkemmin

Vastaat kokonaisvaltaisesti nimettyjen investointihankkeiden tehokkaasta toteutumisesta suunnitteluvaiheesta käyttöönottoon; yhteistyössä muun henkilöstömme kanssa määrittelet onnistuneessa hankkeessa vaadittavat resurssit, tunnistat ja hallitset riskitekijöitä, johdat laitehankintoja sekä varmistat sujuvan integroinnin teollisuusasiakkaan tuotantolaitoksiin. Lisäksi osallistut nykyisten voima- ja kattilalaitostemme kehitys- ja optimointihankkeisiin sekä uusien energia- ja infraratkaisujemme kehitykseen.

Tehtävässä menestymisen eväät

Tekninen koulutuksesi sekä aiempi työtaustasi on valmistanut sinua toimimaan uskottavasti teollisuusympäristössä, ja yhteistyökyvyilläsi edistät sujuvasti projekteja kaikki osapuolet sitouttaen. Olet kerryttänyt urasi aikana vahvan kokemuksen energia- tai prosessiteollisuuden parissa esimerkiksi laitostoimitusprojekteissa tai lämmöntuotannon käytössä ja kunnossapidossa.

Työ on välillä hektistä ja tilanteiden nopeasti muuttuessa et menetä otetta hyvään kommunikointiin ja viet projekteja ratkaisuhakuisesti eteenpäin. Sinulla on systemaattinen, osallistava sekä sopivasti vaativa ja kannustava työskentelyote, jolla varmistat aikatauluissa ja budjeteissa pysymistä. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja tarvittaessa myös englanniksi, ruotsin osaaminen on etu.

Yhdessä tästä eteenpäin

Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä tai Nevelillä työskentelystä, johtaja Ilkka Latvala (+358 50 381 9353) vastaa mielellään kysymyksiisi pe 21.1. klo 13-15 ja to 27.1. klo 8-10.

Jos uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän CV:si palkkatoiveineen 30.1. mennessä.

Nevel Oy

Nevel on kehittyneitä infrastruktuuriratkaisuja tarjoava yhtiö, joka on sitoutunut viemään teollisuuden ja kuntien infrastruktuuriratkaisut uudelle tasolle. Nevel operoi yli 130:tä energiantuotantolaitosta ja hallinnoi yli 40:tä kaukolämpöverkkoa alan kehittyneimmän digitaalisen alustan avulla. Nevelin palveluksessa on 130 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Yhtiön liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa.

Nevel on kokonaisuudessaan siirtynyt uudelle omistajalle, Ardianille. Ardian on yksi maailman johtavista yksityisistä sijoitusyhtiöistä, joka hallinnoi 100 miljardin dollarin sijoitusvarallisuutta Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa. Ardianin arvot ovat ammatillinen osaaminen, lojaalisuus ja yrittäjyys. Ardian keskittyy toiminnassaan mm. kestävän kehityksen mukaisiin energia- ja infrastruktuurihankkeisiin.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!