Projektchef

Vi söker en projektchef för TATs svenskspråkiga tjänster! 

Vi i Ekonomi och Ungdom TAT vill utveckla vår svenskspråkiga verksamhet från tidigare och därmed letar vi efter en projektchef för det treåriga projektet TAT på svenska.

 

En mångsidig och imponerande arbetsbild inom kommunikation

TAT på svenska projektet har startat i mars 2021 och nu letar vi efter en projektchef som ansvarar för alla TATs svenskspråkiga tjänster runtom i landet. Grundarbetet för projektet är påbörjat på både gräsrots- och samhällelig nivå; månatliga nyhetsbrev till svenskspråkiga målgrupper skickas ut, distansmaterial för Företagsbyn har utvecklats samt har alla tre Businesskurser förnyats även på svenska. Bland annat har ett stort seminarium om ungas framtidsvyer ordnats och TAT har synats ständigt i finlandssvenska medier under hela året 2021 (exempelvis Yle och HBL).

Arbetsuppgifterna är väldigt mångsidiga och innehåller allt från att utveckla det svenskspråkiga materialet till att representera TAT på olika medietillställningar. I arbetet ingår också presentation av verksamheten för samarbetspartners samt utbildning av lärare. Du kommer också att organisera några större seminarier till studiehandledare, rektorer och lärare. Arbetet innehåller möjligtvis kortare översättningsuppgifter. Du har mycket skriftliga uppgifter och du ska njuta av att producera text i form av till exempel blogginlägg och månatliga nyhetsbrev. En arbetsuppgift kommer även att vara rapportering av projektet till finansiärerna samt ansökan av finansiering till kommande åren.

Du får arbeta som en del av vårt ambitiösa och inspirerande gäng på Ekonomi och ungdom TAT, där du trivs med ett meningsfullt arbete. Jämlikhet och likabehandling är kärnan i vår verksamhet och personalpolitik. Vi vill uppmuntra arbetssökande från olika bakgrunder att söka våra jobb. 

 
Anställning 

Anställningen börjar så fort vi hittar den lämpliga personen. Det är en visstidsanställning till början tills 31.12.2022, och arbetet görs på heltid. När vi fått veta om fortsatt finansiering under mars 2022 har vi eventuellt möjligheten att förlänga kontraktet till 31.12.2023.

Du arbetar som en del av kommunikationsteamet i Södra Kajen i Helsingfors och din chef är kommunikationschefen.  

Lönen betalas enligt avtalet. Förmåner enligt praktiken. Observera att de som arbetar med barn (under 18 år) måste presentera ett juridiskt utdrag ur straffregistret innan de accepterar uppdraget. 

Blev du taggad? Gör en ansökan tillsammans med din CV och löneanspråk så fort som möjligt. För mer information: Kommunikationschef Panu Mäenpää, panu.maenpaa@tat.fi eller 050 301 1332 

Första ansökningsdatum:
Typ av anställning: Visstidsanställning

Vem vi letar efter

För att arbetet ska bli framgångsrikt krävs följande:

  • Du har lämplig utbildning för jobbet eller tidigare erfarenhet av liknande jobb
  • Du gillar att arbeta självständigt och du har ett starkt självledarskap
  • Du har ett entreprenöriellt förhållningssätt till arbete och du trivs med ett mångsidigt jobb
  • Du är tvåspråkig (finska och svenska) och du är flytande i muntlig och skriftlig kommunikation på svenska språket
  • Du förstår att kommunikation är en stark och naturlig del av ditt arbete och du gillar att uppträda

Ekonomi och Ungdom TAT

Ekonomi och ungdom TAT är en riksomfattande påverkare. Vårt syfte är att varje ungdom blir inspirerad av arbetslivet, lär sig hantera sin ekonomi och vill fungera som en företagsam medlem av samhället. Vi utvecklar ungdomarnas ekonomi-, arbetslivs- och företagarkompetens tillsammans med skolor, universitet, företag, kommuner och stiftelser.

E-post: rekry@tat.fi
Plats: Södra kajen 10, 00130

Adress på kartan

Är du säker att du vill återkalla den här ansökan?

Ändringarna sparas
Ändringarna sparas
Sparad!