Projekti-insinööri, Helsinki tai Tampere

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Työmme on palkitsevaa: teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. Tervetuloa mukaan!

Haemme nyt

Projekti-insinööriä Helsinkiin tai Tampereelle

Valokuitunen rakentaa valokuituverkkoja yhteistyössä kumppaniemme kanssa. Projekti-insinöörinä toimit valokuituverkkojen rakennuttamista vastaavan johtajan tiimissä. Pääset mahdollisuuksien mukaan osallistumaan myös teknisen esisuunnitelman tekoon.

Kumppaniverkostomme vastaa pääosin projektien toteuttamisesta suunnittelusta käyttöönottoon. Tehtävänäsi on toimia kumppanimme yhteyshenkilönä, tarkastaa ja hyväksyä suunnitelmat sekä muut projektiin liittyvät dokumentaatiot toimitusprosessin eri vaiheissa.

Päivittäinen työsi sisältää projektinhoidollisia tehtäviä, kuten projektin eri osa-alueisiin ja vaiheisiin liittyvien analyysien tekemistä, projektikohtaisten tietojen ja tuotosten tarkistamista ja dokumentointia järjestelmiin sekä laskutusta. Liikut myös jonkin verran työmailla, joten työhösi kuuluu myös matkustamista kotimaassa. Toimit myös tarvittaessa myyntimme teknisenä asiantuntijana.

Tärkeimmät sidosryhmäsi ovat Valokuitusen rakentamisen tiimin 13 huippuosaajaa, myynnin, asiakaspalvelun, markkinoinnin yhteyshenkilöt sekä pääurakoitsijan yhteyshenkilöt, yhteisrakentamisen kumppanit. Työtäsi ohjaavat projektien etenemisen tavoitteet, laatuun ja työturvallisuuteen liittyvät tavoitteet sekä asiakastyytyväisyys.

Mitä toivomme sinulta:

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. insinööri (AMK)
 • Televerkkojen teknistä osaamista
 • Kokemusta ja näyttöjä rakennuttamisprojekteista ja niiden hallinnoinnista (tietoliikenneverkot tai muu infra)
 • Analyyttisuutta ja tarkkuutta sekä halua oppia uutta
 • Hyvää suomen kielen taitoa.
 • Microsoft Office - ja projektinhallintajärjestelmien osaamista.
 • Verkkotietojärjestelmä Keycomin tuntemus on etu
 • Hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä edistää asioita
 • B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta kotimaassa

Mitä tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän, jossa näet työsi tulokset.
 • Hyvän työpaikan, jossa väki viihtyy ja jossa apua on aina saatavilla.
 • Olemme Great Place to Work -sertifioitu ja työntekijöidemme suosittelema työpaikka, eNPS luku 66!

Olemme Valokuitusella monen eri alan osaajista koostuva energinen porukka, jonka työn ytimessä on suomalaisten kotitalouksien arjen sujuvoittaminen huipputeknologian avulla. Meillä pääset kasvamaan ja kehittymään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa kannustavassa työympäristössä!

Kiinnostuitko?

Tule tekemään kanssamme kodeista toimivampia kuin koskaan, ja hae tehtävää viimeistään su 8.10.2023 mennessä. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työaika 37,5 h/vko. Liitäthän hakemukseesi CV:n ja hakukirjeen. Kerrothan meille myös palkkatoiveesi. Voit työskennellä Valokuitusen Helsingin tai Tampereen toimistolta käsin ja toimimme hybridityöskentelymallin mukaisesti!

Lisätietoja tehtävästä antaa COO Henrik Suomi 040 727 4628. Soittoaika 3.10. klo 12-14.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen

Tarjoamme

 • Kannustava palkkaus, joustava työaika ja etätyömahdollisuus, Epassi (lounas-, liikunta/kulttuuri/hyvinvointietu), kattava työterveys, vapaa-ajan matka- ja tapaturmavakuutukset, puhelinetu sekä polkupyöräetu
 • Arvomme ovat kunnianhimo, rohkeus, luotettavuus, ilo ja vastuullisuus. Nämä näkyvät kaikessa tekemisessämme!

Valokuitunen Oy

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Tällä hetkellä henkilöstömäärämme on n 120. Lisäksi iso joukko työskentelee Valokuitusella kumppaniemme kautta. Työmme on palkitsevaa, teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. 

 

Sähköposti: hr@valokuitunen.fi
Sijainti: Valimotie 21, 00380 Helsinki

Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa.  Omistuspohjamme CapMan Infra ja Telia Company tuo toimintaan vakauden. Tuomme valokuidun jo 200 000 kodin ulottuville, ja lähivuosina investoimme 200–300 miljoonaa euroa taajamien pientaloalueiden nopeisiin ja varmoihin laajakaistayhteyksiin. eNPS lukumme on 66 ja lisäksi olemme Great Place to Work -sertifioitu ja Suomen Parhaat Työpaikat listattu yritys! Lue lisää Valokuitusesta

Logo

Projekti-insinööri, Helsinki tai Tampere

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!