Projekti-insinööri, Lehto Asunnot Oy, Vantaa

Haemme projekti-insinööriä asuinrakentamisen pariin Vantaalle. Tuleva työpisteesi sijaitsee Tikkurilassa. Lehto Asunnot tunnetaan erityisesti kohtuuhintaisesta ja innovatiivisesta rakentamisesta. Tässä tehtävässä pääset näkemään koko rakennushankkeen elinkaaren hankekehityksestä lopputarkastukseen asti.

Projekti-insinöörinä
Osallistut asuinkerrostalotyömaiden suunnittelunohjaukseen yhdessä hankkeen projektipäällikön kanssa, työtehtäviisi kuuluu myös kohteiden hankesuunnittelussa ja rakennuslupien hankintaan liittyvissä tehtävissä avustaminen. Työpäiviisi voi kuulua mm. suunnittelutarjouspyyntöjen ja -sopimusten valmistelu, tiimin yleisten asioiden hoito (projektipankin ja aikataulujen ym. dokumenttien ylläpito), kokousten sihteerin tehtävät tarpeen mukaan sekä aikataulujen laadinta.

Urakehityksesi on sinusta itsestäsi kiinni ja voit esimerkiksi edetä myöhemmin projektipäällikön tehtävään. Työsuhde on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Sinustako työkaverimme?
Tässä porukassa pärjää oma-aloitteisuudella, huumorintajulla ja ennakkoluulottomalla asenteella. Työ on itsenäistä ja tavoitteellista mutta yksin näitä hommia ei tarvitse tehdä. Opit soveltamaan tietoasi ja ratkaisemaan hankkeissa eteen tulevia haasteita. Toivomme sinulta löytyvän aikaansaavaa asennetta ja organisointitaitoja.

Tästä me olemme innoissamme: emme rakenna samalla menetelmällä kuin kaikki muutkin rakennusliikkeet vaan viemme vauhdikkaasti eteenpäin omia kehitysideoitamme.

Menestyäksesi tarvitset
- rakennusmestarin tai –insinöörin (AMK/DI) koulutusta
- muutaman vuoden kokemusta asuin- tai muun rakennusalan tehtävistä
- itseohjautuvuutta ja numerotarkkuutta
- hyviä tietoteknisiä taitoja, mm. excel-osaaminen
- mallinnusosaaminen, laadunhallintatehtävät ja suunnittelun ohjauksen työkokemus katsotaan eduksi

Toivomme, että sinulta löytyisi jo aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Kuulemme mielellämme, millaista osaamista sinulla on ja mihin aiot tulevaisuudessa tähdätä. Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan tästä lisää.

Kuulostaako kiinnostavalta?
Jos haluat kuulla lisätietoja tehtävästä, voit ottaa suoraan yhteyttä Tekniseen päällikköömme Vesa Isakoviin, p.040 839 5483 tai sähköpostilla vesa.isakov@lehto.fi.

Jos tämä tehtävä vaikuttaisi olevan juuri sinua varten, käy jättämässä meille vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 30.9.2021.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 839 5483
Sähköposti: vesa.isakov@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!