Projekti-insinööri, Lehto Tilat Oy, Kempele

Etsitkö tilaisuutta päästä työskentelemään toimitilahankkeiden parissa?
Haemme nyt Projekti-insinööriä Lehto Tilat Oy:lle, Kempeleen toimipisteelle. Työllistyt toimitilarakentamisen puolelle, Pohjois-Suomen alueyksikköömme. Meillä on käynnissä useita erilaisia mielenkiintoisia kohteita, joista mielellämme kerromme sinulle lisää haastattelun merkeissä!

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Haluamme olla rakennusalan suunnannäyttäjä ja yksinkertaisesti edellä. Rakennamme asuntoja, erilaisia toimitiloja ja hoivatiloja sekä kouluja. Lisäksi teemme putkiremontteja kerrostaloihin. Tavoitteemme on muuttaa toimialaa ja rakentaa entistä laadukkaammin, nopeammin ja kohtuuhintaisemmin.

Projekti-insinöörinä Lehdolla
Työskentelet tärkeässä roolissa projekteja tukevassa tehtävässä tiimimme eri ammattilaisten kanssa, esim. suunnittelun ohjauksen ja hankekehittämisen parissa. Työpöydälläsi on esimerkiksi kustannus- ja aikataulusuunnitteluun sekä ympäristösertifiointiin liittyviä tehtäviä. Tehtävät painottuvat kiinnostuksesi ja osaamisalueesi mukaan. Sinulla on käsissäsi useita koordinointitehtäviä kerrallaan ja omalla työpanoksellasi tehostat projektin eri vaiheiden läpimenoaikoja ja olet mukana vaikuttamassa hankkeen onnistuneeseen lopputulokseen.

Oletko sinä etsimämme osaaja?
Haemme tehtävään henkilöä, jolla on...
- rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin (AMK/DI) tutkinto tai olet lähellä valmistumista ko. koulutuksesta
- itseohjautuva työskentelyote ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa
- arvostamme kiinnostusta rakentamisen ekologisuuteen ja ympäristönäkökulmiin

- aiempi työkokemus esimerkiksi työmaainsinöörin tehtävistä katsotaan eduksi

Olet innokas, positiivinen ja rohkea tiimipeluri, joka haluaa onnistua yhdessä. Sinulla on pitkäjänteisyyttä etkä pelkää epäonnistumisia. Sinun ei vielä tarvitse olla alasi kärjessä, kunhan olet motivoitunut menestymään työssäsi. Asenne todellakin ratkaisee!

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, tulospalkkiomahdollisuuden ja ison konsernin muut kattavat henkilöstöedut. Kaupan päälle saat nauttia kattavasta perehdytyksestä, mutkattomasta tiimihengestä, matalasta hierarkiasta ja edelläkävijä-kulttuurista. Konsernimme työskentelykieli on suomi.

Kaipaatko lisätietoja?
Jos kiinnostuit mutta kaipaat lisätietoja, voit ottaa yhteyttä Aluejohtajaamme Perttu Haapalahteen, perttu.haapalahti@lehto.fi, 
040 772 4919 tai Tuotantojohtajaamme Jussi Wiikkiin, jussi.wiik@lehto.fi, 040 772 4918. Lähetä meille oheisen linkin kautta CV:si ja hakemuskirjeesi palkkatoiveen kera. Kerro meille itsestäsi ja aiemmista projekteistasi. Hakulomakkeen täyttää kätevästi vain noin 5 minuutissa.

Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti. Hakuaika tehtävään päättyy 25.10.2021.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 772 4918
Sähköposti: jussi.wiik@lehto.fi
Sijainti: Voimatie 6, 90440 Kempele
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!