Projekti-insinööri, Lehto Tilat Oy, Vantaa

Etsitkö tilaisuutta päästä työskentelemään hybridihankkeiden parissa?
Haemme nyt Projekti-insinööriä Lehto Tilat Oy:lle Vantaan toimipisteelle. Työllistyt toimitilarakentamisen puolelle, hybridihankkeista vastaavaan yksikköömme. Meillä on käynnistymässä useita erilaisia kohteita, joista mielellämme kerromme sinulle lisää haastattelun merkeissä!

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Haluamme olla rakennusalan suunnannäyttäjä ja yksinkertaisesti edellä. Rakennamme asuntoja, erilaisia toimitiloja ja hoivatiloja sekä kouluja. Lisäksi teemme putkiremontteja kerrostaloihin. Tavoitteemme on muuttaa toimialaa ja rakentaa entistä laadukkaammin, nopeammin ja kohtuuhintaisemmin.

Projekti-insinöörinä Lehdolla
Työskentelet tärkeässä roolissa suunnittelun ohjauksen, hankekehittämisen ja työmaan ammattilaisten kanssa. Työpöydälläsi on esimerkiksi käyttäjämuutossuunnitteluun ja ympäristösertifiointiin liittyviä tehtäviä sekä erilaisia aikatauluttamisia ja talousanalyyseja. Sinulla on käsissäsi useita koordinointitehtäviä kerrallaan ja omalla työpanoksellasi tehostat projektin eri vaiheiden läpimenoaikoja ja olet mukana vaikuttamassa hankkeen onnistuneeseen lopputulokseen.

Oletko sinä etsimämme osaaja?
Haemme tehtävään henkilöä, jolla on...
- rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin (AMK/DI) tutkinto
- aiempaa työkokemusta esimerkiksi työmaainsinöörin tai asukasmuutosinsinöörin tehtävistä
- itseohjautuva työskentelyote ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa
- arvostamme aiempaa kokemusta ekologisuusasioista sekä kiinnostusta ympäristönäkökohtien parissa työskentelyyn

Olet ennakkoluuloton ja rohkea tiimipeluri, joka haluaa onnistua yhdessä. Sinulla on pitkäjänteisyyttä etkä pelkää epäonnistumisia. Sinun ei vielä tarvitse olla alasi kärjessä, kunhan olet motivoitunut menestymään työssäsi. Asenne todellakin ratkaisee!

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, tulospalkkiomahdollisuuden ja ison konsernin muut kattavat henkilöstöedut. Kaupan päälle saat nauttia kattavasta perehdytyksestä, mutkattomasta tiimihengestä, matalasta hierarkiasta ja edelläkävijä-kulttuurista. Konsernimme työskentelykieli on suomi.

Kaipaatko lisätietoja?
Jos kiinnostuit mutta kaipaat lisätietoja, voit ottaa yhteyttä Tuotantojohtajaamme Timo Arposeen p.040 553 9950 tai Aluejohtajaamme Heikki Schemeikkaan p.040 535 0031. Lähetä meille oheisen linkin kautta CV:si ja hakemuskirjeesi palkkatoiveen kera. Kerro meille itsestäsi ja aiemmista projekteistasi. Hakulomakkeen täyttää kätevästi vain noin 5 minuutissa.

Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti. Hakuaika tehtävään päättyy 30.09.2021.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 5539950
Sähköposti: timo.arponen@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!