Projekti-insinööri toimitilarakentamiseen, Vantaa

Nyt etsimme työmaa-tai projekti-insinööriä toimitilarakentamisen pariin. Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Tikkurilassa. Meneillään olevista kohteistamme riippuen työskentelet välillä myös työmaalta käsin.

Yksikkömme hankkeet ovat nopeatempoisia, noin 6-8 kk projekteja, hankekantaan kuuluvat mm. kirjapainotalot, urheiluhallit, varasto- ja tehdastilat sekä liike -ja kaupparakennukset. Toteutamme kaikki yksikön hankkeet projektimallilla.

Tässä tärkeässä roolissa...
Onko sinulla jo vahva osaaminen työmaiden aikatauluhallinnasta, kustannustehokkuudesta, rakentamisen laadusta ja työturvallisuudesta? Projekti-insinöörinä vastaat näistä kaikista yhteistyössä kokeneiden rakennus- ja työpäälliköiden kanssa. Osallistut työmaiden ennakkosuunnitteluun ja pääset vaikuttamaan työmailla käytettäviin ratkaisuihin. 

Sinulle on entuudestaan tuttua käyttää työssäsi tietoteknisiä järjestelmiä ja olet kiinnostunut hyödyntämään tietomallien lukuisia mahdollisuuksia.

Tehtävässä on erinomaiset mahdollisuudet edetä myöhemmin myös muihin tehtäviin, sillä kasvuvaiheessa aukeaa tiuhaan monenlaisia uusia rooleja. Meillä on selkeä strateginen suunta ja perusasiat kunnossa. Päätöksenteko on ripeää ja sinulla on mahdollisuudet vaikuttaa työhösi melko itsenäisesti.

Tehtävää on myös mahdollista muovata osaamisesi ja taustasi mukaan. Jutellaan mieluusti työnkuvasta tarkemmin esim. kahvikupin äärellä, joten soittelehan toki!

Menestyäksesi tehtävässä
Näitä tarvitset:
- rakennusmestarin tai –insinöörin (AMK/DI) koulutusta
- aiempaa kokemusta työmaatehtävistä
- itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta
- hyviä IT-taitoja ja halua kehittyä tietomallien hyödyntämisessä

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, tulospalkkiomahdollisuuden ja ison konsernin muut kattavat henkilöstöedut. Kaupan päälle saat nauttia kattavasta perehdytyksestä, mutkattomasta tiimihengestä, matalasta hierarkiasta. Konsernimme työskentelykieli on suomi.

Soitellaan kun sinulle sopii?
Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, voit soittaa suoraan Tuotantojohtaja Janne Innaselle, Jannen tavoitat helpoiten puhelimitse, p. 050 597 5558 tai sähköpostilla janne.innanen@lehto.fi. Jätäthän hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen helposti oheisen lomakkeen kautta – sen täyttää näppärästi noin 5 minuutissa.

Hakuaika päättyy 30.9.2021. Ethän kuitenkaan odottele viimeiseen hakupäivään saakka, sillä etenemme heti sopivan henkilön osuttua kohdalle. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 050 597 5558
Sähköposti: janne.innanen@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!