Projekti- insinööri

Meillä RMC:lla suunnittellaan ja rakennetaan teknisesti vaativia ja mielenkiintoisia tulevaisuuden aluksia. Projekti-insinöörinä johdat asiakkaan tarpeita vastaavan laivakonseptin kehitystä muiden konseptiosaston asiantuntijoiden ja suunnittelun tuella. Vastaat laivakonseptista kokonaisuutena niin että lopputulos täyttää asiakkaan sille määrittelemän tehtävän sekä täyttää sille asetetut säännöt. Konseptivaiheen jälkeen seuraat projektin mukana toteutusvaiheeseen ja varmistat osaltasi, että asiakas tulee saamaan suorituskyvyltään sovitun mukaisen aluksen.

Koulutukseltasi voit olla insinööri tai diplomi-insinööri. Olet toiminut jo vastaavissa tehtävissä tai jollain muulla laivasuunnittelun osa-alueella, sekä olet kiinnostunut kehittämään omaa osaamistasi tehtävän tarpeiden mukaiseksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan modernissa laivasuunnittelun- ja laivanrakennuksen ympäristössä. RMC:lla omaa osaamista on helppo kehittää joustavan ja matalan organisaation tarjotessa siihen loistavat edellytykset. Tuemme työntekijöiden hyvinvointia ja tarjoamme  henkilöstöetuina e-passin (liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointi) sekä kattavan työterveyshuollon ja sairaskassan edut. Lisäksi saat tueksesi lähes 300 työkaveria ja asiantuntijaa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Jari Lausmaa. Jarin tavoitat numerosta 040 754 2093.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 30.6.2024 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

 

Haku alkaa ja päättyy

Tarjoamme

  • E-passi
  • Sairaskassa
  • Lounasetu
  • Joustava työaika

Rauma Marine Constructions

Meillä RMC:lla on visio tulevaisuudesta, jossa lapsenlapsemme voivat uida puhtaissa vesissä ja hengittää puhdasta pohjoista meri-ilmaa. Tämä pätee erityisesti täällä Raumalla, jossa meri on niin lähellä sydäntämme. Siksi visiomme inspiroi meitä rakentamaan laivoja, joista jokainen on tekniikan ja kestävän kehityksen mestariteos. Olemme erikoistuneet rakentamaan asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä laivoja, jotka hyödyntävät viimeisimpiä teknologisia innovaatioita. Palvelemme meriteollisuutta ja tuemme asiakkaidemme arvokkaita brändejä yhdistämällä vuosikymmenten kokemuksen ja asiantuntemuksen modernien alusten rakentamisesta.

Sijainti: Suojantie 2
Logo

Projekti- insinööri

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!