Projekti-insinööri

Etsimme projekti-insinööriä VRJ Rakennuksen Projektinjohtorakentamisen yksikköön pääkaupunkiseudulle.

Projekti-insinöörinä VRJ:llä pääset mukaan monipuolisiin työtehtäviin kiinteistöjen kokonaisvaltaisissa rakennusprojekteissa. Työpäiväsi koostuvat mm. seuraavista työtehtävistä:

  • dokumentointi ja laadunvalvonta
  • projektipankin ja toiminnanohjausjärjestelmän hallinta
  • avustaminen kustannus- ja aikatauluseurannassa
  • lisä- ja muutostyölaskutuksen seuranta ja valmistelu
  • hankintojen valmistelu
  • tiedottaminen
  • työturvallisuuden seuranta ja kehittäminen
  • ympäristö- ja laatujärjestelmien toteutuksen seuranta.

Odotamme sinulta rakennusalan koulutusta, ja katsomme eduksi kokemuksen vastaavista työtehtävistä rakennusalalla. Arvostamme korkeaa työmotivaatiota, hyviä tiimityöskentely- ja raportointitaitoja.

Mitä VRJ:llä työskenteleminen sitten tarkoittaa?

Sinut perehdytetään uusiin työtehtäviin, ja taustalla sinulla on aina ison organisaation tuki. Meillä jokainen kuuluu samaan porukkaan tehtävästä riippumatta. Yrityksen omalla koulutuspolulla pääset halutessasi kouluttautumaan ja kehittymään työtehtävissä.

Työnantaja tarjoaa kattavat työsuhde-edut, kuten kulttuuri- ja liikuntaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, laajennettu työterveyspalvelu, säännölliset virkistyspäivät ja yrityksen omat urheiluvuorot ja -tapahtumat. Vuosittain koko henkilöstöllä on mahdollisuus lähteä yhdessä virkistäytymään VRJ-risteilylle.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen osaamisen ja kokemuksen perusteella rakennusalan toimihenkilöiden TES:n mukaan.

Lisätiedot

Lisätietoja työtehtävästä antaa VRJ Rakennuksen toimialajohtaja Timo Erkkilä, puh. 041 517 7603

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja työn aloituksesta voimme sopia joustavasi.

VRJ Group on Suomen monipuolisin rakennusalan konserni. Päätoimialojamme ovat infra- ja ympäristörakentaminen, korjausrakentaminen ja uudisrakentaminen. Uudisrakennushankkeissa VRJ Rakennus on keskittynyt projektinjohtohankkeisiin. Liikevaihtomme on noin 110 milj. € ja työllistämme noin 450 henkilöä. Olemme perheyritys, joka haluaa olla alansa edelläkävijä. Meillä työntekijää kuullaan ja arvostetaan.

Rakennusosastomme organisaatioon kuuluu jo yli 130 rakentamisen ammattilaista sekä laaja verkosto vakiintuneita ja osaavia yhteistyökumppaneita. Pitkän kokemuksemme kautta kehitetty toimintamallimme on aina sama kaikilla työmaillamme. Näin varmistamme laadun, aikataulujen ja sovittujen kustannusten pitämisen. Sisäisten koulutuspolkujen avulla koulutamme jatkuvasti henkilöstöämme ja varmistamme työmaiden yhteneväisyyden.

VRJ antaa sinulle mahdollisuuden! Työpaikkana arvostamme rakennusalan osaajiamme ja panostamme henkilöstöön: meillä pääset kehittämään ammattitaitoasi. Tule näyttämään meille osaamisesi ja asenteesi työntekoon. Me tuemme sinua urallasi.

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

VRJ Etelä-Suomi Oy

 

 

Puhelin: 020 742 5550
Sijainti: Mittatie 24, Vantaa
Logo

Projekti-insinööri

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!