Projekti-/kunnossapitoinsinööri

 

 

Vastaat investointi- ja kehitysprojektiemme koordinoinnista kunnossapitopäälliköllemme ja toimit kunnossapitomestarimme varamiehenä.

Osallistut erilaisten päivittäisten ongelmatilanteiden ratkaisemiseen, johdat itsenäisesti nimettyjä projekteja ja projektikokouksia.  Teet aktiivista yhteistyötä koko oman organisaatiomme sekä ulkoisten sidosryhmiemme mm. laitetoimittajien ja teknisten asiantuntijoiden kanssa. Tuotat ratkaisu- ja yhteistyölähtöisellä otteella uusiakin ideoita laitteidemme sujuvan toiminnan ja häiriöttömän tuotantomme kehittämiseksi.

 

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus sähkö-, konetekniikan tai prosessiautomaation alueelta ja muutaman vuoden työkokemus teollisuuden kunnossapito- ja / tai projektitöiden parista sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito. Omaat joustavan Hands on & Can do asenteen sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

 

Tehtävänkuvaa voidaan muokata oma taustasi huomioiden. Monipuolinen tehtäväsi tarjoaa mahdollisuuden laaja-alaiseen ammatilliseen kehittymiseen ja kasvuun ekologiset näkökulmat huomioivassa kansainvälisessä prosessiteollisuudessa.

 

Huolehdimme työntekijöistämme ja tuemme henkilöstömme hyvinvointia kattavin työsuhde-eduin.

 

Lisätietoja antavat BEWI RAW kunnossapitopäällikkö Miikka Jäntti p. 040 611 7626 sekä Eezy Personnelissa Janne Metsä p.0400 909 927.

Lähetä hakemuksesi 25.9 mennessä osoitteessa personnel.eezy.fi

 

Haku alkaa ja päättyy

BEWI RAW OY

BEWI RAW, joka sijaitsee Kilpilahden yritysalueella, kuuluu menestyksekkääseen ja kasvavaan BEWI Groupiin. BEWI on johtava kansainvälinen pakkaus-, komponentti- ja eristysratkaisujen toimittaja. Sitoutumisemme kestävään kehitykseen on integroitu läpi koko arvoketjumme raaka-aineiden ja lopputuotteiden tuotannosta aina käytettyjen tuotteiden kierrätykseen asti.

Visiomme” Protecting people and goods for a better every day” ohjaamana johdamme muutosta kohti kiertotaloutta.

BEWI RAW Oy valmistaa vaahdotettavaa polystyreeniä (EPS), jota käytetään raaka-aineena rakennus- ja pakkausteollisuudessa. Yhtiö työllistää n. 90 henkilöä.

Sijainti: Porvoo
Logo

Projekti-/kunnossapitoinsinööri

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!