Projektiasiantuntija EKOENERGIA-hankkeeseen

Oulun ammattikorkeakoulu hakee projektiasiantuntijaa EKOENERGIA-hankkeeseen. Hankkeessa luodaan ekoenergiaverkoston toimintamalli maaseudun hybridiin, paikallisesti keskitettyyn energiantuotantoon, jakeluun, varastointiin ja käyttöön Haapaveden-Siikalatvan seutukunnassa. Hankkeessa keskitytään elintarviketuotannon ulkopuolelle jääneiden vähäkäyttöisten turvepeltojen ja turvetuotannosta poistuneiden alueiden potentiaaliin kasvattaa peltobiomassoja biokaasun raaka-aineeksi. Hankkeessa selvitetään muidenkin bioenergiaraaka-aineiden ja muiden uusiutuvien energiamuotojen mahdollisuuksia paikallisen uusiutuvan energian tuotannossa sekä erilaisten energiamuotojen yhteensovittamista.

 

Tehtävänkuvaus

Projektiasiantuntija toimii laboratorioasiantuntijana EKOENERGIA-hankkeessa ja osallistuu uusiutuvan energiantuotannon raaka-aineiden, sivuvirtojen ja kierrätyslannoitteiden analysointiin sekä analysointilaitteistojen ja -menetelmien kehittämiseen. Lisäksi tehtäviin kuuluu biomassojen ja niiden hyödyntämiseen liittyvän lainsäädännön, kestävyyskriteerien ja muiden reunaehtojen selvittäminen ja muu selvitystyö liittyen esimerkiksi rejektin käyttöön ja biokaasuprosesseihin.

 

Odotamme hakemaltamme henkilöltä

  • soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi kemisti, kemiantekniikan DI, laboratoriotekniikan insinööri (AMK))
  • halua olla mukana kehittämässä uusia bioenergia- ja kiertotalousratkaisuja ja -prosesseja
  • kokemusta ja osaamista luonnonvara-alaan liittyvästä laboratoriotyöstä ja -analytiikasta
  • kiinnostusta ja osaamista tehdä biomassojen hyödyntämiseen liittyviä selvitystöitä
  • hyviä tiimityö-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
  • erinomaista suomen kielen taitoa.

Odotamme asiantuntijalta valmiutta liikkua hankealueella. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen tehtävänkuvauksen mukaisista tehtävistä.

 

Tarjoamme mahdollisuuden olla vaikuttamassa koulutuksen ja osaamisen sekä tutkimus- ja innovaatiotoiminnan kehittämiseen. Olet osa isoa organisaatiota, saat viihtyisän työympäristön, kokeneen tiimin tuen ja nykyaikaiset työvälineet. Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. henkilöstön hyvinvointietu ePassi sekä edulliset ravintola- ja kahvilapalvelut kaikilla kampuksilla. Työterveyshuollon meillä hoitaa Mehiläinen Oy. Liitä hakemukseen myös CV ja motivaatiokirje. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia. Työsuhteen alkaessa sovelletaan Sivistysala ry:n työehtosopimusta ammattikorkeakouluille. Koeajan osalta tehtävän täytössä noudatetaan kulloinkin voimassa olevan työsopimuslain määräyksiä.

 

Lisätiedot

Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen ja päättyy 30.6.2026.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Satu Välijärvi, tiimipäällikkö, satu.valijarvi@oamk.fi, p. 040 486 3577 (5.8.2024 alkaen)

Tiina Mattila, EKOENERGIA-hankkeen projektipäällikkö, tiina.mattila@oamk.fi, p. 050 462 5533

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: määräaikainen

Oulun Ammattikorkeakoulu

Me Oulun ammattikorkeakoulussa onnistumme, sillä kokeilemme rohkeasti uutta emmekä pelkää epäonnistua. Teemme yhdessä avoimesti ja vastuullisesti työtä hyvinvoinnin eteen. Uskomme unelmiin ja toteutamme niitä ympäristöviisaasti.  Olemme yli 10 000 opiskelijan ja noin 500 työntekijän monialainen ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö. Meiltä valmistuu osaajia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Tuemme tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöllämme erityisesti Pohjois-Suomea ja keskitymme painoalojemme mukaisesti vähähiilisyyteen, digitaalisiin ratkaisuihin ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Puhelin: 020 6110200
Sähköposti: hr@oamk.fi
Sijainti: Yliopistokatu 9, 90570 Oulu

 

 

Logo

Projektiasiantuntija EKOENERGIA-hankkeeseen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!