Projektiassistentti putkiremonttiyksikköön

Etsimme projektiassistenttia, jonka toimenkuvaan kuuluu monipuolisesti putkiremonttikohteisiimme liittyviä toimistotöitä. Työpisteesi sijaitsee Vantaan toimistollamme Tikkurilassa.

Etsitkö monipuolista työnkuvaa?
Putkiremonttikohteisiin liittyy paljon erilaisia toimistotöitä, kuten asiakkaiden tietojen hallinnointia tietojärjestelmissä ja kylpyhuoneiden suunnitelmien piirtämistä cad-ohjelmalla. Lisäksi hoidat myös työmaahan liittyviä paperitöitä, esimerkiksi käyttö- ja huolto-ohjeiden kasausta asukkaille.

Työkaluna asiakkaiden tietojen hallinnassa käytämme Homerun-ohjelmistoa (entinen Taloinfo), jolla hallinnoit asiakkaiden ja projektien tietoja. Muita käytettäviä ohjelmia voivat olla esimerkiksi Autocad, jolla piirrämme kylpyhuoneiden piirustuksia. Taustatukenasi on ammattitaitoinen ja sitoutunut tuotantoporukka. Työkulttuurimme tunnusmerkkejä ovat vähäinen byrokratia ja tutkitusti vahva yhteishenki. Työaikasi on liukuva, jotta vapaa-ajan ja työnteon yhdistäminen onnistuisi mahdollisimman sujuvasti.

Oletko sinä etsimämme henkilö?
Tehtävässä tarvitset:
- rakentamisen perusymmärrystä
- hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- aiempi kokemus Homerun-ohjelmiston ja/tai cad-ohjemien käytöstä on eduksesi

Sinulla on jo kertynyt kokemusta työelämästä ja haluat oppia uusia asioita, sekä uusien ohjelmistojen käyttöä. Toivomme myös, että sinulla on valmius kehittää omaa työtäsi ja ideoida, kuinka voisimme entisestään edistää töiden sujuvuutta. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Viikoittainen työaika on 37,5 h/vko liukuvalla työajalla klo 7-18 välillä.

Haluatko kuulla tästä lisää?
Lisätietoja tehtävästä antaa putkiremonttipuolen kehityspäällikkö Jaakko Pelkonen, p. 050 358 4494.
Hae tätä tehtävää täyttämällä lyhyt hakulomakkeemme oheisen linkin kautta 31.1.2022 mennessä. Lomakkeen täyttää nopeasti noin 5 minuutissa. Jätäthän yhteystietojesi ohessa vapaamuotoisen hakemuksesi sekä CV:si, josta ilmenee asiakaspalveluosaamisesi, rakennusalan tuntemuksesi ja palkkatoiveesi. Toimithan pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Ollaan pian yhteydessä!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 09 3154 3100
Sähköposti: rekrytointi@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!