Hae tähän työpaikkaan

Projektien hallitsija, tule meille!

Loihde Advisory on Suomen johtavia datalähtöisen digitalisaation ja muutoksen konsultointi- ja asiantuntijaorganisaatiota. Asiakkainamme on merkittävä osa Pohjoismaiden suurimmista yrityksistä Suomessa ja Ruotsissa.
Haemme joukkoomme kokenutta projektihallinnan ammattilaista joka on kotonaan myös ketterien toimintamallien parissa. Autat asiakkaitamme onnistumaan ja menestymään viemällä hyvällä otteella läpi laajoja projekteja. Hyödynnämme laajasti ketteriä menetelmiä, mutta ymmärrämme myös hyvän projektinhallinnan arvon. Hankkeiden läpiviennin lisäksi saatat olla kiinnostunut myös parantamaan organisaation toimintaa ketterän toiminnan, projektihallinnan tai esimerkiksi portfoliohallinnan osalta.
Meille asiakkaidemme menestys on kaikki kaikessa ja vaikka uskomme, että tiedät mitä sinulta odotamme, niin tässä vielä muutamia tärppejä arvostamistamme asioista.

Mitä odotamme sinulta?

 • Mahdollisuus itsenäiselle, ajasta ja paikasta riippumattomalle työskentelylle. Yrityksemme avoimuus ja luottamuksen ilmapiiri antavat erinomaisen pohjan työn, perheen ja vapaa-ajan tasapainottamiselle – jokaiselle parhaiten sopivalla tavalla.
 • Etsimme kokenutta henkilöä eli yli 5 vuoden kokemusta pääasiallisesta projektipäällikköroolissa toimimisesta tai skaalattujen ketterien tiimien toiminnan koordinoinnista tai aiempaa asiantuntija- ja tiiminvetokokemusta, jota on täydennetty projektipäällikkökokemuksella. Tulevat kollegasi ovat myös kokeneita. Keski-ikämme on noin 45 vuotta.
 • Tuloksekkaita näyttöjä vaativista ja laajoista data-, IT- tai muutosprojekteista.
 • Perinteisten ja ketterien projektimenetelmien hallintaa. Sinulla saattaa olla myös niihin liittyviä sertifikaatteja.
 • Halua ja rohkeutta mennä ns. syvään päätyyn. Emme kuitenkaan jätä sinua yksin vaan toimintamalliimmee kuuluu jatkuva tuki.
 • Henkilökohtaista kiinnostusta tai osaamista data-alueesta, julkisista pilvistä tai perusjärjestelmien modernisoinnista.
 • Halua toimia konsulttina ja aitoa sitoutumista asiakkaan onnistumiseenMe tarjoamme sinulle aikuisten ihmisten työpaikan, jonka kulttuuriin kuuluu muiden tukeminen. Tulet työskentelmään pääsääntöisesti suurien organisaatioiden kanssa. Projektimme liittyvät usein dataan ja vahvasti dataan nojautuviin tuotteisiin, digiajan teknologioihin ja verkkopalveluihin.
 • Työskentelemme myös asiakkaidemme kanssa parantaaksemme heidän toimintamallejaan.


Mitä tarjoamme sinulle?

 • Hae meille, jos edellytät työnantajaltasi monipuolista ja vaihtelevaa työtä vaativissa projekteissa sekä hyviä osaajia kollegoiksi. Jos lisäksi arvostat byrokratiavapaata työskentelykulttuuria sekä vapautta ja työkaluja kehittää itseäsi ja meitä, ota yhteyttä ja kerro, miksi juuri Loihde Advisory on se oikea työpaikka sinulle.
 • Jos arvostat aitoa, kannustavaa ja konstailematonta työilmapiiriä, jossa voit olla oma itsesi, niin hyvä juttu. Meillä kenenkään ei tarvitse mahtua valmiiseen muottiin, vaan voit tulla sellaisena kuin olet. Talent Basella tulet työskentelemään päivittäin yhdessä digitalisaation parhaiden osaajien parissa: pääset sparrailemaan, haastamaan ja jakamaan osaamistasi paitsi ammattitaitoisten, myös innostavien kollegojen kanssa. Meillä kukaan ei pihtaile osaamistaan, vaan empimättä auttaa kollegaa jakamalla asiantuntemustaan.
 • Meillä saat mahdollisuuden työskennellä kiinnostavissa ja vaativissa asiakasprojekteissa, jotka toteutetaan uusimmilla teknologioilla ja ratkaisuilla. Voit päästä esimerkiksi toteuttamaan ratkaisuja, joilla parannetaan asiakaskokemusta, tuetaan erilaisten palveluyritysten liiketoimintaa tai parannetaan digitaalisen kaupankäynnin mahdollisuuksia. Tai jopa kehitetään koko organisaation AI-valmiutta!
 • Jos tunnet, että sinusta olisi enempäänkin, haluamme auttaa sinua vapauttamaan potentiaalisi. Tarjoamme työntekijöillemme kehittymismahdollisuuksia ja panostamme osaamisesi kehittämiseen kattavien koulutuspolkujemme avulla.


Lisäksi pääset nauttimaan seuraavista:

 • Mahdollisuus itsenäiselle, ajasta ja paikasta riippumattomalle työskentelylle. Yrityksemme avoimuus ja luottamuksen ilmapiiri antavat erinomaisen pohjan työn, perheen ja vapaa-ajan tasapainottamiselle – jokaiselle parhaiten sopivalla tavalla. 
 • Kilpailukykyinen palkkaus (voit valita useammasta eri palkkamallista). 
 • Työvälineet valintasi mukaan. 
 • Hyvät työsuhde-edut, kuten kattava työterveyshuolto, lounas-, liikunta– ja kulttuurisetelit, terveys– ja vapaa-ajan vakuutukset. 
 • Ehdottomasti yhden alan parhaista näköalapaikoista (toimistoltamme voit nähdä hyvällä säällä aina merelle saakka)!
Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Täysipäiväinen

Loihde Advisory

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!