Hae tähän työpaikkaan

Ketterä projektipäällikkö

Loihde Advisory on Suomen johtavia datalähtöisen digitalisaation ja muutoksen konsultointi- ja asiantuntijaorganisaatiota. Asiakkainamme on merkittävä osa Pohjoismaiden suurimmista yrityksistä Suomessa ja Ruotsissa. Hyödynnämme laajasti ketteriä menetelmiä, mutta ymmärrämme myös hyvän projektinhallinnan arvon. Projektimme liittyvät usein dataan ja vahvasti dataan nojautuviin tuotteisiin, digiajan teknologioihin ja verkkopalveluihin.

Haemme joukkoomme kokenutta projektipäällikköä, jolle on tuttua toimia ketterien toimintamallien parissa!

Mitä ketterän projektipäällikön työnkuvaan kuuluu?

Tässä tehtävässä autat asiakkaitamme onnistumaan ja menestymään viemällä hyvällä otteella läpi laajoja projekteja. Pääset työskentelmään pääsääntöisesti yhdessä keskisuurien ja suurien organisaatioiden kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

  • Etsimme henkilöä, jolla on +5 vuoden kokemus pääasiallisesta projektipäällikköroolissa toimimisesta tai skaalattujen ketterien tiimien toiminnan koordinoinnista. Eduksesi luemme myös kokemuksen asiantuntija- ja tiiminvedosta, jota on täydennetty projektipäällikkökokemuksella. 
  • Tuloksekkaita näyttöjä vaativista ja laajoista data-, IT- tai muutosprojekteista
  • Perinteisten ja ketterien projektimenetelmien hallintaa
  • Henkilökohtaista kiinnostusta tai osaamista data-alueesta, julkisista pilvistä tai perusjärjestelmien modernisoinnista
  • Halua toimia konsulttina ja aitoa sitoutumista asiakkaan onnistumiseen.
  • Työskentelemme myös asiakkaidemme kanssa parantaaksemme heidän toimintamallejaan.
  • Hankkeiden läpiviennin lisäksi on eduksesi, että olet kiinnostunut myös parantamaan organisaation toimintaa ketterän toiminnan, projektihallinnan tai esimerkiksi portfoliohallinnan osalta. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Loihde Advisorylla tulet työskentelemään päivittäin yhdessä digitalisaation parhaiden osaajien parissa: pääset sparrailemaan, haastamaan ja jakamaan osaamistasi paitsi ammattitaitoisten, myös innostavien kollegojen kanssa. Meillä kukaan ei pihtaile osaamistaan, vaan empimättä auttaa kollegaa jakamalla asiantuntemustaan.

Aidon, kannustavan ja konstailemattoman työilmapiirin. Meillä kenenkään ei tarvitse mahtua valmiiseen muottiin, vaan voit tulla sellaisena kuin olet.

Jos tunnet, että sinusta olisi enempäänkin, haluamme auttaa sinua vapauttamaan potentiaalisi. Tarjoamme työntekijöillemme kehittymismahdollisuuksia ja panostamme osaamisesi kehittämiseen kattavien koulutuspolkujemme avulla.

Saat mahdollisuuden työskennellä kiinnostavissa ja vaativissa asiakasprojekteissa, jotka toteutetaan uusimmilla teknologioilla ja ratkaisuilla. Voit päästä esimerkiksi toteuttamaan ratkaisuja, joilla parannetaan asiakaskokemusta sekä tuetaan erilaisten palveluyritysten liiketoimintaa. Projekteissamme parannetaan digitaalisen kaupankäynnin mahdollisuuksia ja jopa kehitetään koko organisaation AI-valmiutta!

Muita työsuhde-etujamme ovat:

  • Pääset valitsemaan työvälineesi 
  • Hyvät työsuhde-edut, kuten kattava työterveyshuolto, lounas-, liikunta– ja kulttuurisetelit, terveys– ja vapaa-ajan vakuutukset

Jäikö mieleen kysymyksiä?

Laita meille CV:si oheisen linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli jokin jäi mietityttämään Reni Waegelein, reni.waegelein@loihdeadvisory.com tai +358405204288, vastaa mielellään kysymyksiisi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Loihde Advisory

Me Loihde Advisorylla tuemme organisaatiosi yksilöllistä kasvua askel kerrallaan. Onnistumisemme yhtälössä yhdistetään laadukas data, tavoitteita tukeva teknologia, tehokkaat prosessit, sekä organisaatiosi muutosvalmiuden optimoituna liiketoiminnallisiin tavoitteisiin.

Loihteena olemme digitaalisen kehittämisen ja turvaratkaisujen vankka asiantuntija. Molemmat liiketoimintamme ovat saavuttaneet vahvan jalansijan kasvavilla markkinoilla. Meillä on laaja asiakaskunta esimerkiksi terveydenhuollon ja kaupan alalla, finanssi- ja vakuutusalalla sekä energiasektorilla.

Loihde-konsernin juuret ulottuvat vuoteen 1882, jolloin joukko vaasalaisia kauppiaita perusti Oy Waasan Telefooniyhdistyksen, yhdistämään ihmisiä ja edistämään liiketoimintaa. Tänään olemme 850 asiantuntijan työyhteisö, jossa edelleen keskiössä ovat ihmiset. Sekä asiakkaamme, joita varten työtä teemme, että oma henkilöstömme, joka on menestyksemme rakentaja.

Puhelin: +358503609013
Sijainti: Hevosenkenkä 3
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!