Projektijohtaja

Etsimme kasvavaan liiketoimintaamme vahvistukseksi projektijohtajaa.

Tässä työssä pääset rakentamaan merirakentamisen ratkaisuja. Vastaat laituri- ja satamakokonaisuuksiemme toimitus- ja asennusprojekteista. Myynti luovuttaa projektit sinulle urakkaneuvotteluvaiheessa, ja tuotteiden valmistuttua tehtaaltamme hoidat toimituksen asiakkaan rantaan ja johdat asennusaliurakointia luovutukseen saakka.

Valvot valmistus- ja toimitusprojektin kaikkia vaiheita projektien teknisestä tarkastelusta budjetin ohjaamiseen ja aina asennukseen asti. Toimit myös asennuksista vastaavana työnjohtajana. Hoidat projektien työvaihesuunnittelua, materiaalitilauksia sekä paperitöitä. Huolehdit, että työt hoituvat kustannustehokkaasti suunnitelmien, turvallisuusmääräysten ja laatuvaatimusten mukaan. Johdat aliurakoitsijahenkilöstöä ja pidät yhteyttä tilaajaan. Työ on itsenäistä, mutta ammattitaitoisten ja kokeneiden kollegoiden apu on aina lähellä.

Toivomme, että sinulla on rakennusmestarin tai rakennustekniikan insinöörin (AMK) koulutus tai muu koulutus rakennusalalta sekä kokemusta projektien ja työn johtamisesta. Emme odota, että olet taloon tullessasi alamme asiantuntija. Älä siis turhaan epäröi hakea, vaikket tuntisi tuotteitamme – perehdytämme sinut alan ammattilaiseksi.

Etsimme tekijää, jolla projektien langat pysyvät hyppysissä ja jolla on rohkeutta ja itseohjautuvuutta toimia tässä vastuullisessa ja tärkeässä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen kasvavassa yhtiössä, jossa olet keskeisessä osassa rakentamassa kasvussa olevan yrityksen menestystä. Tukenasi on osaavien ammattilaisten rento työyhteisö, jossa työtä tehdään hymyssä suin.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Henri Huopalahti, puh. 050 406 5944 (tavoitettavissa parhaiten 15.11. klo 12–16). Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi hakupainikkeen kautta 28.11.2021 mennessä.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

A-Laiturit

A-Laiturit on vuonna 1987 perustettu perheyritys ja yksi Suomen suurimmista merirakentamiseen erikoistuneista yrityksistä. Toimipisteemme sijaitsee Raisiossa, jossa on myös Suomen suurin laitureiden sisänäyttely ja myymälä. A-Laiturit tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua pienistä uimalaitureista mittaviin venesatamakokonaisuuksiin. A-Laitureiden palveluksessa on tällä hetkellä 18 henkilöä ja liikevaihtomme on 5 miljoonaa euroa.

Sijainti: Raisio
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!