Projektikoordinaattori, Helsinki

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Työmme on palkitsevaa: teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. Tervetuloa mukaan! 

Haemme nyt 

Projektikoordinaattoria Helsinkiin 

Valokuitunen rakentaa valokuituverkkoa yhdessä kumppaniensa kuten Eltel Networks Oy:n kanssa. Meillä toimii omat rakentamisen tiimimme, joissa teemme valokuituverkoston suunnittelua ja hallinnointia rakentamiseen ja verkon ylläpitoon liittyen. 

Projektikoordinaattorin työssä pääset tekemään monipuolisia jälkirakentamiseen ja verkoston ylläpitoon liittyviä back-office töitä. Tehtäviisi kuuluu tietojen päivittämistä Valokuitusen tuotannonohjausjärjestelmään ja raporttien tuottamista. Pääset myös tekemään erilaisia analyyseja rakentamiseen ja ylläpitoon liittyen. Osaamisen karttuessa mahdollisuus kehittyä vaativampiinkin tehtäviin. 

Toivomme sinulta:

  • Huolellista ja järjestelmällistä työotetta.
  • Sujuvaa Office -työkalujen (excel, word, power point) käyttöä, ja rohkeutta opetella myös uusien järjestelmien käyttöä.
  • Positiivista asennetta ja joustavuutta.
  • Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on etu, mutta ei välttämättömyys.

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden oppia projektijohtamisen perusteita ison rakennuttajan organisaatiossa.
  • Itsenäisen ja joustavan työn, jossa on mahdollisuus vaikuttaa omiin aikatauluihin.
  • Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja tuen tehtävien tekemisessä mukavassa tiimissä.
  • Hyvän työpaikan, jossa väki viihtyy ja jossa apua on aina saatavilla. Olemme työntekijöidemme suosittelema työpaikka, eNPS luku 66!

Tehtävä on on toistaiseksi voimassaoleva ja kokopäivänen. 

Kiinnostuitko? 

Jos vastasit kyllä, haluamme kuulla sinusta mahdollisimman pian! Jätäthän hakemuksesi vaikka heti ja viimeistään ma 9.10.2023! Liitäthän hakemukseesi CV:n ja hakukirjeen. Kerrothan meille myös palkkatoiveesi. Mikäli haluat kuulla tehtävästä lisää, ota yhteyttä CDO Kaj Storåsiin p. 041 440 3979, arkipäivisin klo 9.00-16.00. Huomioitahan että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Tarjoamme

  • Kannustava palkkaus, joustava työaika ja etätyömahdollisuus, Epassi (lounas-, liikunta/kulttuuri/hyvinvointietu), kattava työterveys, vapaa-ajan matka- ja tapaturmavakuutukset, puhelinetu sekä polkupyöräetu.
  • Arvomme ovat kunnianhimo, rohkeus, luotettavuus, ilo ja vastuullisuus. Nämä näkyvät kaikessa tekemisessämme!

Valokuitunen Oy

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Tällä hetkellä henkilöstömäärämme on n. 120. Lisäksi iso joukko työskentelee Valokuitusella kumppaniemme kautta. Työmme on palkitsevaa, teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. 

 

Sähköposti: hr@valokuitunen.fi
Sijainti: Valimotie 21, 00380 Helsinki

Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa.  Omistuspohjamme CapMan Infra ja Telia Company tuo toimintaan vakauden. Tuomme valokuidun jo 200 000 kodin ulottuville, ja lähivuosina investoimme 200–300 miljoonaa euroa taajamien pientaloalueiden nopeisiin ja varmoihin laajakaistayhteyksiin. eNPS lukumme on 66 ja lisäksi olemme Great Place to Work -sertifioitu ja Suomen Parhaat Työpaikat listattu yritys! Lue lisää Valokuitusesta

Logo

Projektikoordinaattori, Helsinki

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!