Projektikoordinaattori, Helsinki

Valokuitunen Oy
Hämeentie 15, 00500 Helsinki
Osa-aikainen, vakituinen
Haku alkaa ja päättyy

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Työmme on palkitsevaa: teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. Tervetuloa mukaan!

Haemme nyt

Projektikoordinaattoria Helsinkiin

Valokuitunen rakentaa valokuituverkkoa yhdessä kumppaniensa kuten Eltel Networks Oy:n kanssa. Meillä toimii omat rakentamisen tiimimme, joissa teemme kuitualuesuunnittelua sekä projektien suunnittelua ja hallinnointia rakentamiseen ja jälkirakentamiseen liittyen.

Projektikoordinaattorin työssä pääset tekemään monipuolisia projektien läpiviemiseen liittyviä back-office töitä. Tehtäviisi kuuluu tietojen päivittämistä Valokuitusen tuotannonohjausjärjestelmään ja raporttien tuottamista. Pääset myös tekemään analyyseja rakentamiseen liittyen. Osaamisen karttuessa mahdollisuus kehittyä vaativampiinkin tehtäviin.

Toivomme sinulta:

  • Huolellista ja järjestelmällistä työotetta.
  • Sujuvaa Office -työkalujen (excel, word, power point) käyttöä, ja rohkeutta opetella myös uusien järjestelmien käyttöä.
  • Positiivista asennetta ja joustavuutta.
  • Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on etu, mutta ei välttämättömyys.

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden oppia projektijohtamisen perusteita ison rakennuttajan organisaatiossa.
  • Itsenäisen ja joustavan työn, jossa on mahdollisuus vaikuttaa omiin aikatauluihin.
  • Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja tuen tehtävien tekemisessä mukavassa tiimissä.
  • Hyvän työpaikan, jossa väki viihtyy ja jossa apua on aina saatavilla. Olemme työntekijöidemme suosittelema työpaikka, eNPS luku 53!

Tehtävä on osa-aikainen (noin 20 h/vko) ja se soveltuu hyvin esimerkiksi alan opiskelijalla tai alan vaihdosta kiinnostuneelle. Viikkotuntimäärät ja työskentelypäivät voivat vaihdella tilanteesi mukaan, ja pääset itse vaikuttamaan viikkotunteihin ja työpäiviisi.

Kiinnostuitko?

Jos vastasit kyllä, haluamme kuulla sinusta mahdollisimman pian! Jätäthän hakemuksesi vaikka heti ja viimeistään su 9.10! Mikäli haluat kuulla tehtävästä lisää, ota yhteyttä hankepäällikkö Matti Kuokkaseen p. 040-1253402, arkipäivisin klo 9.00-16.00. Huomioitahan että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

 

Tarjoamme

  • Joustava työaika ja etätyömahdollisuus, Epassi (lounas- ja liikunta/kulttuuri/hyvinvointietu), kattava työterveys, vapaa-ajan matka- ja tapaturmavakuutukset, puhelinetu sekä polkupyöräetu.
  • Olemme työntekijöidemme suosittelema työpaikka, eNPS lukumme on 53! Meillä väki viihtyy ja tukea ja apua on aina saatavilla.

Valokuitunen Oy

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Tällä hetkellä henkilöstömäärämme on yli 80. Lisäksi iso joukko työskentelee Valokuitusella kumppaniemme kautta. Työmme on palkitsevaa: teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. 

 

Ota yhteyttä:

Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa. Omistuspohjamme, CapMan Infra ja Telia Company, tuo toimintaan vakauden. Tuomme valokuidun jo 80 000 kodin ulottuville, ja lähivuosina investoimme 200–300 miljoonaa euroa taajamien pientaloalueiden nopeisiin ja varmoihin laajakaistayhteyksiin. Lue lisää Valokuitusesta

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!