Projektikoordinaattori - Project Coordinator

Vuonna 1960 perustettu JELD-WEN on maailman johtava ovi- ja ikkunavalmistajista, jolla on yli 22 000 työntekijää 25 maassa maailmanlaajuisesti. Etsimme nyt osaavaan joukkoomme

Projektien koordinaattoria

Projektimyynnin asiakaspalvelussamme on avoinna paikka tekniselle tilauskäsittelijälle/projektikoordinaattorille, joka nauttii monipuolisesta teknisestä työstä. Voit työskennellä etänä tai Vääksyssä tai muissa toimipisteissämme Tampereella, Kuopiossa, Helsingissä tai Alavudella.

Nautit asiakaskohtaamisista ja lisä-arvon tuottamisesta, tehtävässä vastaat onnistuneen myyntitapahtuman viimeistelystä tarjoamalla samalla erinomaisen asiakaskokemuksen asiakkaillemme. Yhteyshenkilönä vastaat asiakkaiden lopullisten toimituserien ja -aikojen vahvistamisesta. Työkaluinasi ovat ERP ja Salesforce järjestelmät ja datan käsittelemisen lisäksi hoidat projekteihisi liittyvät lisätilaukset ja reklamaatiot itsenäisesti.

Tässä tehtävässä:

  • Pääset viestimään aktiivisesti asiakkaidemme kanssa ja toimit sisäisten sidosryhmien (aluemyyntipäälliköiden ja tuotanto) kanssa erinomaisen asiakaskokemuksen varmistamiseksi
  • Olet mukana jatkuvassa kehityksessä ja yhteisen JW menestyksen rakentamisessa

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta asiakastyöstä ja hyvää suoriutumista haastavissa tilanteissa, myös paineen alla
  • Suunnitelmallisuutta ja analyyttista otetta työntekemisessä
  • Teknistä ymmärrystä sekä luontevaa yhteistyökykyä
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomenkielen taitoa ja hyvää englanninkielen ymmärrystä
  • Hyviä viestintä- ja neuvottelutaitoja
  • Kykyä omaksua uusia käyttöjärjestelmiä (ERP/CRM) ja hallitset myös Office työkalut
  • Katsomme eduksi, jos sinulla on tutkinto tekniseltä tai kaupalliselta alalta

Ennen kaikkea omaat loistavat asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot ja ”yes, we can” -asenteen.

Me tarjoamme sinulle:

Vastuullisen, mielenkiintoisen ja laaja-alaisen tehtävän ja kansainvälisen yhtiön osaavan henkilöstön tuen. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Perehdytys tehtävään toteutetaan Vääksyn toimipisteellä työsuhteen alussa.

Rekrytoinnissa avustaa Eezy Personnelin henkilöhakukonsultti Liena Silen p. 040 482 6770 tai liena.silen@eezy.fi. Lähetä hakemuksesi tämän linkin kautta  21.1.2022 mennessä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

JELD-WEN Suomi Oy

Vuonna 1960 perustettu JELD-WEN on yksi maailman suurimmista ovi- ja ikkunavalmistajista, jolla on yli 22 000 työntekijää 24 maassa maailmanlaajuisesti. JELD-WEN, jonka pääkonttori sijaitsee Charlottessa, Pohjois-Carolinassa, suunnittelee, valmistaa ja myy erilaisia sisä- ja ulko-ovia sekä puu-, vinyyli- ja alumiini-ikkunoita ja oheistuotteita käytettäviksi sekä uusissa että korjattavissa ja remontoitavissa asuinrakennuksissa ja muissa tiloissa. 

Tuotteemme ja palvelumme avaavat meille oven ihmisten työpaikoille, koteihin ja päivittäiseen elämään. Tämän etuoikeus tuo mukanaan suuren velvollisuuden varmistaa, että toimittamamme tuotteet ovat luotettavia ja tuovat lisäarvoa tiloihin ja ihmisten elämään. Tuomme kauneutta ja turvallisuutta tiloihin, jotka ovat meille tärkeitä.

Toimimme rehellisesti, panostamme ihmisiin, inspiroimme innovoimalla, pidämme lupauksemme ja kehitymme joka päivä. Etsimme lahjakkaita henkilöitä, jotka jakavat tämän tarkoituksen ja nämä arvot ja haluavat loistaa omalla alallaan. Meillä on erinomaiset edut, osaamistasi tukeva yhteistyöympäristö sekä dynaaminen ja kasvava yhtiö, joka tarjoaa loistavia mahdollisuuksia edetä urallasi.

JELD-WEN on työnantaja, joka tarjoaa yhtäläisiä työllistymismahdollisuuksia, eikä syrji ketään työnhakijaa tai työntekijää rodun, ihonvärin, uskonnon, sukupuolen, iän, siviilisäädyn, seksuaalisen suuntautumisen, sukupuoli-identiteetin, kansallisen alkuperän, vamman, veteraanistatuksen tai minkään muun sovellettavassa syrjinnän vastaisessa lainsäädännössä suojatun ominaisuuden perusteella.

Sijainti: Lahti
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!