Projektikoordinaattori

Etsimme nyt Oulun ammattikorkeakouluun Liiketalouden yksikköön kokoaikaiseen työsuhteeseen projektikoordinaattoria Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio (React, Pohjois-Suomi). Tehtävä on määräaikainen ajalle 15.2.23-31.12.2023.

Hankekuvaus:

Hankkeessa luodaan ammattikorkeakoulujen (21) yhteistyönä nopeat toimet yrityksille koronapandemiasta toipumiseen vihreän siirtymän, muutoskyvykkyyden ja digitalisaation teemoissa. Hankkeessa luodaan valtakunnallinen pk- ja mikroyrityksille tarjottava osaamiskokonaisuus, joka toteutetaan Suomen yrittäjien, Kauppakamarien, alueellisten yrittäjäjärjestöjen ja ammattikorkeakoulujen (21 ammattikorkeakoulua) yhteistyönä. Ammattikorkeakoulut tarjoavat yhteisen ikkunan kautta yrityksille teemoitettujen kokonaisuuksien kautta mikro-opintokokonaisuuksia (alle 3 op), jotka voidaan suorittaa ajasta ja paikasta riippumatta, ilman veloitusta. Ammattikorkeakoulut luovat hankkeen aikana tiiviin yhteistyön myös Suomen Yrittäjien ylläpitämään koulutustarjontaan. Tämän lisäksi järjestetään suuralueittain yrityksille info- ja sparraustilaisuuksia. Yritysyhteistyön täsmätoimena jokainen osallistuva ammattikorkeakoulu toteuttaa oman yrityslähtöisen kehittämistoimen.

Tehtäväkuvaus:

Oulun ammattikorkeakoulun Liiketalouden yksikkö hakee projektikoordinaatoria Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio -hankkeeseen.  Projektikoordinaattori vastaa pitkäjänteiseen kumppanuuteen perustuvan yritysyhteistyömallin suunnittelusta ja pilotoinnista. Projektikoordinaattori osallistuu tilaisuuksien ja tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen. Hän toimii yritysten muutossparraajana ja ohjaa yrityksiä oikeiden palvelujen piiriin.

Edellytämme projektikoordinaattorilta soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa, kokemusta yritysyhteistyöstä sekä tapahtumien järjestämisestä. Tehtävä edellyttää digitaalisten viestintävälineiden ja viestintäympäristöjen käytön osaamista tapahtumien järjestämisessä. Arvostamme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen tehtävänkuvan ja merkityksellisen työn, jossa voit oppia uutta ja kehittyä. Lisäksi tarjoamme ison organisaation edut ja kehittymismahdollisuudet, etätyömahdollisuuden, kattavat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuuriedun e-Passin muodossa.  Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen (hallinto-ja tukipalveluhenkilöstö) mukaisesti. Tehtävä täytetään 15.2.2023 lukien. Tehtävän täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemuksesi alta viimeistään 30.1.2023. Liitä hakemukseen myös CV ja motivaatiokirje. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia. 

Lisätietoja tehtävästä antavat TKI-päällikkö Jouko Isokangas 050 5296384  tai  Liiketalouden yksikönjohtaja Tiina Gallén p. 050 3626 141, sähköpostiosoite tiina.gallen@oamk.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: määräaikainen

Oulun Ammattikorkeakoulu

Olemme 9 000 opiskelijan ja noin 500 työntekijän muodostama monialainen ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö. Tiivis yhteistyömme yritysten ja yhteisöjen kanssa luo pohjan opiskelijoidemme korkeatasoiseen ja ajantasaiseen osaamiseen. Toimintamme kulmakiviä ovat avoimuus, vastuullisuus ja vaikuttavuus. Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintamme painoalat ovat vähähiiliset ratkaisut, digitaaliset ratkaisut ja digipedagogiikka. Tuemme tki-työllä Oulun seudun ja koko Pohjois-Suomen kehitystä. 

Puhelin: 020 6110200
Sähköposti: hr@oamk.fi
Sijainti: Yliopistokatu 9, 90570 Oulu

 

 

Logo

Projektikoordinaattori

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!