Projektikoordinaattori

 

 

Haemme Turkuun Pilkington Automotive Finland Oy:n Marine-liiketoimintayksikköön PROJEKTIKOORDINAATTORIA telakkaprojekteihin.

 

Työsuhde on määräaikainen 31.12.2024 saakka. Tehtävä soveltuu loppuvaiheen opiskelijalle ja työaikaa voidaan tarvittaessa räätälöidä opintojen mukaan. Kiinnostuksen mukaan tehtävässä on mahdollisuus myös lopputyöhön.

 

Projektikoordinaattorina toimit yrityksen edustajana Marine-liiketoiminnan työryhmissä ja projekteissa. Projektit koostuvat laivarakentamisen teräs- ja alumiinirakenteiden ja niihin liittyviin lasielementteihin. Työskentelet asiakkaiden ja eri sidosryhmien kanssa ja varmistat asiakkaidemme laatuvaatimusten huomioimisen tuotannossa yhdessä muun tiimin kanssa.

 

Odotamme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri/DI)
  • ohjelmisto-osaamista seuraavista: AutoCad, Solidworks, MS projects sekä Microsoft Office
  • sujuvaa englannin kielitaitoa 

 

Kokemus telakkateollisuudesta katsotaan eduksi.

 

Toivomme sinulta itsenäistä, tuloksellista ja systemaattista työskentelytapaa. Sinulla on halua tehdä sidosryhmätyötä, koska edustat yritystä telakan työmaakokouksissa. Sinulla on tarvittaessa valmius matkustaa kotimaassa (telakat) ja tarvittaessa ulkomaille. Oma auto on välttämätön tehtävässä suoriutumisen kannalta.

 

Tarjoamme sinulle menestyvän talon edut, hyvän perehdytyksen sekä suuren ja vakavaraisen organisaation tuen. Pilkington Automotive Finland Oy Marine panostaa henkilökuntansa osaamiseen ja urakehitykseen sekä antaa mahdollisuuden olla mukana kehittämässä ja vaikuttamassa toimintatapoihin. Kunnioitamme perinteisiä arvoja, mutta haluamme myös alati kehittyä yhdessä työntekijöidemme kanssa muuttuvassa toimintaympäristössä.

 

Lisätietoja työtehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa suorahakukonsultti Jouni Saarinen puhelimitse 040 776 9895.

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta 2.10.2022 mennessä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan vuoden 2022 aikana.

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Pilkington Automotive Finland Oy

Pilkington Automotive Finland Oy on osa japanilaista NSG Groupia, joka on yksi maailman johtavista lasin ja lasituotteiden valmistajista. NSG Group on listattu Tokion pörssissä. Pilkingtonin brändin alla NSG Group valmistaa lasituotteita ja -ratkaisuja kaikille maailman johtaville ajoneuvovalmistajille, rakennusteollisuudelle sekä erikoislasimarkkinoille, kuten kännyköiden ja tablet-tietokoneiden laseja. Joka 5. autossa maailmassa on Pilkingtonin lasit. NSG Groupilla on tuotantolaitoksia 27 maassa ja myyntiä yli 100 maassa. Lisätietoja www.nsg.com.

Pilkington Marine yksikkö on projektiorganisaatio ja toimii tällä hetkellä niin Suomessa, kuin ulkomailla ja on toiminut pääasiassa risteilylaivojen projektitoimitusten parissa jo vuosikymmenten ajan. Toimitukset ovat turnkey-projekteja käsittäen teräksen tai alumiinin ja lasituksen suunnittelusta lähtien alihankkijoiden kanssa tiiviissä yhteistyössä. Pääosa toimituksista ovat uudisrakennuskohteita ja operoimme niiden kansivarustelualueilla. Pilkington Marinessa pääset kirkkaimmalle näköalapaikalle laivanrakennukseen ja sen näkymiin, sekä monipuolisten tuotteiden parissa toimimiseen.

Sijainti: Turku

 

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!