Projektimyyjä, Ähtäri, Jämsä, Ylivieska

Valokuitunen Oy
Osa-aikainen, määräaikainen
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Kaipaatko lisätienestejä töiden, yrittäjyyden tai vaikkapa opiskelujen ohelle? Oletko myyntityöstä kiinnostunut vai kenties jo kokemusta kartuttanut konkari? Tässä voi olla paikka sinulle!

Etsimme nyt aktiivista projektimyyjää Ähtärin, Jämsän ja Ylivieskan alueille myymään tehokkaita valokuituyhteyksiä. Pääset kohtaamaan ihmisiä heidän kotiovillaan sekä paikallisissa markkinointitilaisuuksissa ja tekemään kodeista toimivampia kuin koskaan. Työskentelet tarkoin valituilla alueilla, joissa tiedämme jo olevan kiinnostusta valokuitua kohtaan ja joihin on jo kohdistettu markkinointia. Pääset myös vastaamaan oman alueesi myyntituloksista sekä järjestämään markkinointitilaisuuksia.

Tässä työssä pääset myymään huipputuotetta – valokuitu on kiistatta nopein ja vakain nettiyhteys, joka sopii joka tarpeeseen. Tukenasi on koko rento ja energinen tiimimme, mutta pääset myös vaikuttamaan paljon omaan työhösi sekä tekemään tärkeää paikallisvaikuttamistyötä. Tulemme perehdyttämään sinut tehtävääsi huolella ja päivittäinen tuki on läsnä aina tarvittaessa. Töitä pääset tekemään mukavassa porukassa, sillä olemme myös työntekijöidemme suosittelema työnantaja, eNPS lukumme on 66! Lisäksi saimme juuri Great Place to Work- sertifikaatin.

Työajat ovat sovittavissa joustavasti aikataulujesi mukaan, voit työskennellä 16–30 h/vko, ilta- ja viikonloppupainotteisesti. Työn palkkaus on provisiopohjainen, 150e/ tehty sopimus ja kyseessä on 12kk määräaikaisuus. Kilometrikorvaukset ja mahdolliset päivärahat maksetaan käytäntöjemme mukaisesti. Tehtävässä työllistyt suoraan Valokuituselle ja saat myös käyttöösi kattavat henkilöstöetumme, kuten e-passin ja vakuutusedut.

Halutessasi voit toimia myös yrittäjänä. Palkkaus silloin 180e/ tehty sopimus, hyvistä suorituksista mahdollisuus lisäbonuksiin!

Sinun ei tarvitse asua nimenomaisen kunnan/kaupungin alueella vaan voit asua myös naapurikunnassa tai -kaupungissa.

Myyntityössä tarvitset positiivista ja tekevää asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja ja rohkeutta kohdata uusia ihmisiä heidän kotonaan. Työ on itsenäistä ja sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle, alan vaihtajalle tai muuten osa-aikatöitä kaipaavalle. Työssä menestyäksesi edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.

Kuulostaako hyvältä? Toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae mukaan alla olevasta linkistä, viimeistään 31.3.2023.

Haluatko kuulla lisää?
Venla Rintala, puh. 0405634304,
s-posti: venla.rintala@valokuitunen.fi.
 

Tervetuloa tiimiin!

Tarjoamme

  • Kannustava palkkaus ja joustava työaika, Epassi (lounas-, liikunta/kulttuuri/hyvinvointietu), kattava työterveys, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, puhelinetu, sekä alennus Valokuitusen valokuituliittymän hankinnasta!
  • Arvomme ovat kunnianhimo, rohkeus, luotettavuus, ilo ja vastuullisuus. Nämä näkyvät kaikessa tekemisessämme!

Valokuitunen Oy

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Tällä hetkellä henkilöstömäärämme on 107. Lisäksi iso joukko työskentelee Valokuitusella kumppaniemme kautta. Työmme on palkitsevaa: teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. 

Ota yhteyttä:

Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa. Meillä on innostava start up-henki ja tyytyväiset työntekijät. Omistuspohjamme, CapMan Infra ja Telia Company, tuo toimintaan vakauden. Tuomme valokuidun jo 100 000 kodin ulottuville, ja lähivuosina investoimme 200–300 miljoonaa euroa taajamien pientaloalueiden nopeisiin ja varmoihin laajakaistayhteyksiin. eNPS lukumme on 66 ja lisäksi olemme Great Place to Work -sertifioitu yritys!  Lue lisää Valokuitusesta

Logo

Projektimyyjä, Ähtäri, Jämsä, Ylivieska

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!