Projektimyyjä (paikkoja ympäri Suomen)

Valokuitunen Oy
Osa-aikainen, määräaikainen
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Kaipaatko lisätienestejä töiden, yrittäjyyden tai vaikkapa opiskelujen ohelle? Oletko myyntityöstä kiinnostunut vai kenties jo kokemusta kartuttanut konkari? Tässä voi olla paikka sinulle!

Etsimme nyt aktiivisia projektimyyjiä koko Suomen alueelle myymään tehokkaita valokuituyhteyksiä. (Tornio, Simo, Keminmaa, Saarijärvi, Ähtäri, Lapinlahti/Varpaisjärvi, Suonenjoki, Pieksämäki, Varkaus, Pyhtää, Heinola, Asikkala, Orimattila, Jämsä, Riihimäki, Porvoo, Lohja, Kajaani, Kemi)

Pääset kohtaamaan ihmisiä heidän kotiovillaan sekä paikallisissa markkinointitilaisuuksissa ja tekemään kodeista toimivampia kuin koskaan. Työskentelet tarkoin valituilla alueilla, joissa tiedämme jo olevan kiinnostusta valokuitua kohtaan ja joihin on jo kohdistettu markkinointia. Pääset myös vastaamaan oman alueesi myyntituloksista sekä järjestämään markkinointitilaisuuksia.

Tässä työssä pääset myymään huipputuotetta – valokuitu on kiistatta nopein ja vakain nettiyhteys, joka sopii joka tarpeeseen. Tukenasi on koko rento ja energinen tiimimme, mutta pääset myös vaikuttamaan paljon omaan työhösi sekä tekemään tärkeää paikallisvaikuttamistyötä. Tulemme perehdyttämään sinut tehtävääsi huolella ja päivittäinen tuki on läsnä aina tarvittaessa. Töitä pääset tekemään mukavassa porukassa, sillä olemme myös työntekijöidemme suosittelema työnantaja, eNPS lukumme on 66! Lisäksi saimme juuri Great Place to Work- sertifikaatin.

Työajat ovat sovittavissa joustavasti aikataulujesi mukaan, voit työskennellä 12–30 h/vko, ilta- ja viikonloppupainotteisesti. Työn palkkaus on provisiopohjainen, 150e/ tehty sopimus ja kyseessä on 6-12kk määräaikaisuus. Työllistyt suoraan Valokuituselle ja saat käyttöösi kattavat henkilöstöetumme, kuten e-passin ja vakuutusedut. Halutessasi voit toimia myös yrittäjänä. Sinun ei tarvitse asua nimenomaisen kunnan/kaupungin alueella vaan voit asua myös naapurikunnassa tai -kaupungissa.

Myyntityössä tarvitset positiivista ja tekevää asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja ja rohkeutta kohdata uusia ihmisiä heidän kotonaan. Työ on itsenäistä ja sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle, alan vaihtajalle tai muuten osa-aikatöitä kaipaavalle. Työssä menestyäksesi edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.

Kuulostaako hyvältä? Toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Ilmoitathan hakemuksessasi missä kaupungissa haluaisit työskennellä. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae mukaan alla olevasta linkistä, viimeistään su 19.2.2023.

Lisätietoja tehtävästä ja alueista, joissa projektimyyjiä tarvitaan, saat Venla Rintalalta p. 0405634304 tai s-posti: venla.rintala@valokuitunen.fi.


Tervetuloa tiimiin!

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Tällä hetkellä henkilöstömäärämme on n. 100. Lisäksi iso joukko työskentelee Valokuitusella kumppaniemme kautta. Työmme on palkitsevaa: teemme kodeista toimivampia kuin koskaan.

 

Tarjoamme

  • Kannustava palkkaus, joustava työaika ja etätyömahdollisuus, Epassi (lounas-, liikunta/kulttuuri/hyvinvointietu), kattava työterveys, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, puhelinetu, polkupyöräetu sekä alennus Valokuitusen valokuituliittymän hankinnasta!
  • Olemme työntekijöidemme suosittelema työpaikka, NPS lukumme on 66! Tämän lisäksi olemme Great Place to Work sertifioitu! Meillä väki viihtyy ja tukea ja apua on aina saatavilla!
Logo

Projektimyyjä (paikkoja ympäri Suomen)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!