Projektimyyjä, Saarijärvi

Valokuitunen Oy
Osa-aikainen, määräaikainen
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Tällä hetkellä henkilöstömäärämme on n. 100. Lisäksi iso joukko työskentelee Valokuitusella kumppaniemme kautta. Työmme on palkitsevaa: teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. Tervetuloa mukaan!

Haemme nyt

projektimyyjiä valokuidun myyntityöhön Saarijärvelle!

Valokuitunen tarjoaa huippulaadukkaiden nettiyhteyksien saatavuuden jo suurimmalle osalle Saarijärven asukkaista. Projektimme on loppusuoralle ja tarvitsemme vielä muutamia projektimyyjiä varmistamaan nykyistäkin laajemman valokuituverkon syntymisen Saarijärven taajama-alueelle.

Projektimyyjän tehtävänä on myydä valokuituyhteyksiä valituilla myyntialueilla. Valokuidun myyntityötä tehdään pääasiassa ihmisten kotiovilla, mutta myös erilaisissa markkinointitilaisuuksissa. Tässä työssä pääset myymään huipputuotetta – valokuitu on kiistatta nopein ja vakain nettiyhteys, jonka taso ei heittele isossakaan käytössä.

Mitä odotamme Sinulta?

Myyntityössä tarvitset positiivista asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja ja rohkeutta tehdä myyntityötä ihmisten kotiovilla. Työ on itsenäistä ja palkitsevaa. Saat työhön hyvän perehdytyksen ja tueksi koko Valokuitusen mahtavan porukan! Työ sopii hyvin myös opiskelijalle, alan vaihtajalle tai muuten osa-aikatöitä kaipaavalle. Työ on pääosin ilta- ja viikonloppupainotteista.

Mitä tarjoamme?

Työ on määräaikainen, kesto noin 5-12 kk. Palkkauksena reilu provisio myydystä valokuituliittymästä.
Voit työskennellä myös kevytyrittäjänä.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään su 11.12! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Mikäli kaipaat työstä lisätietoja, ole yhteydessä myyntipäällikkö Venla Rintalaan p. 0405634304.

Hae jo tänään ja tule mukaan toteuttamaan kanssamme tiedonsiirron tulevaisuutta!

Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa. Meillä on innostava start up-henki ja tyytyväiset työntekijät. Omistuspohjamme, CapMan Infra ja Telia Company, tuo toimintaan vakauden. Tuomme valokuidun jo 100 000 kodin ulottuville, ja lähivuosina investoimme 200–300 miljoonaa euroa taajamien pientaloalueiden nopeisiin ja varmoihin laajakaistayhteyksiin. Lue lisää Valokuitusesta

 

Tarjoamme

  • Kannustava palkkaus, joustava työaika, Epassi (lounas-, liikunta/kulttuuri/hyvinvointietu), kattava työterveys, vapaa-ajan matka- ja tapaturmavakuutukset. Lisäksi mahdollisuus henkilöstöalennukseen Valokuitusen valokuituliittymän hankinnasta!
Logo

Projektimyyjä, Saarijärvi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!