Projektinhoitaja/ Projektipäällikkö

Sähkö Oy on luotettava ja tunnettu LVISA-toimija Helsingin ja Turun talousalueilla. Toimialoina ovat sähköasennus ja -urakointi, sähkötarvike- ja automaatiotuotteiden myynti teollisuudelle sekä myymälätoiminta, ja uusimpana  LVI -asennukset  Varsinais-Suomessa.   Konsernin  liikevaihto oli vuonna 2021 n. 12 MEUR. Yrityksellä on laaja palveluvalikoima sähkökunnossapidosta sähkö- ja automaatiosuunnitteluun ja valaistukseen.  Yritys on perustettu vuonna 1918.

 

Vahvistamme Helsingin yksikköämme. Oletko sinä etsimämme projektinhoitaja tai projektipäällikkö?

Vastaat Sähkö Oy Helsingin tiimissä sinulle nimetyistä asiakasprojekteista ja asiakkaista sekä niiden kehittämisestä. Lisäksi vastaat tulosvastuullisena projekteilla työskentelevien asentajien johtamisesta. Osallistut tarjousten tekemiseen ja huolehdit projektikohtaisesti kustannustehokkaasta alihankkijoiden ja asentajien käytöstä. Valvot kohteiden laatua ja niiden valmistumista ajallaan. Projektien kokoluokka on 2-30 asentajaa, toimit samanaikaisesti 1-4 projektin hoitajana.

Odotamme sinulta:

- Sinulla on sähköinsinöörin tai -teknikon koulutus
- Olet sähköurakoinnin vahva ammattilainen tai haluat kehittyä sellaiseksi
- Sinulla on kokemusta sähköasennusurakoinnista joko asentajana tai projektivastuullisena
- Työskentelyasennettasi kuvaa hyvä asiakaspalvelu, laatuhakuisuus ja kyky tehdä sovitusti asiat valmiiksi ajallaan
- Esimieskokemus katsotaan eduksi


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen työtehtävän
- vakavaraisen ja hyvin johdetun työpaikan, jossa viihdyt urallasi pidempäänkin
- kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut

 

Liity vahvaan joukkoomme käyttämään osaamistasi ja oppimaan uutta! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 14-17. välisenä aikana Sähkö Oy Helsinki toimitusjohtaja Pertti Ranto puhelimitse numerosta 050 408 1263. Rekrytointiprosessista vastaa ja siitä lisätietoja antaa Eezy Personnel rekrytointiasiantuntija Henna Pöri-Myllyniemi puhelimitse 044 767 1365 tai sähköpostilla henna.pori@eezy.fi. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 26.1.2022 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten jos tehtävä herätti mielenkiintosi niin ole meihin yhteydessä jo tänään niin jutellaan lisää.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Sähkö Oy Helsinki

Sijainti: Fonseenintie 1
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!