Projektipäällikkö, digitaalinen turvallisuus

Etsimme joukkoomme kokenutta PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ vahvistamaan nykyistä kymmenen asiantuntijamme tiimiä. Meillä projektipäällikön roolissa pääset soveltamaan omaa osaamistasi monen eri toimialan asiakkaan kanssa. Tehtävässä pääset tutustumaan monenlaisiin asiakasympäristöihin ja sitä kautta kehittämään osaamistasi eteenpäin. Projektipäällikkömme Vesa kuvaa meillä Trustilla työskentelyä näin:

"Projektit ovat myös ”ihmisen kokoisia” eli osana projektitiimiä ymmärrän mitä tehdään ja miten. Loihteen sisällä teen töitä eri yksiköiden kanssa. Näen siis toimintaa talon sisällä laidasta laitaan. Olen ollut mukana mm. verkkoinfraprojektissa, IDM-projektissa ja sovelluskehitysprojektissa."

Tehtäviisi kuuluu tietoliikenne- ja tietoturvaprojektien suunnittelu ja hallinnointi pitäen sisällään muun muassa projektien aikataulutuksen, kustannusseurannan sekä raportoinnin niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Hallitset projektihankintojen tekemisen, dokumentoinnin ja laadunvalvonnan. Lisäksi roolissa menestyminen vaatii sinulta hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja, sillä työssäsi teet yhteistyötä erilaisten sidosryhmien kanssa sekä viestit  ja informoit projektin etenemisestä. 

Odotuksemme pähkinänkuoressa:

  • Selkeää viestintä- ja esiintymistaitoa
  • Oma-aloitteisuutta, omien vastuualuiden vahvaa omistajuutta
  • Kykyä itsenäiseen työhön sekä taitoa toimia tiimissä 
  • Kykyä havaita lisämyynnin mahdollisuudet projektien toimitusvaiheissa
  • Tilaus-toimitusketjun ja/tai projektitoimintojen prosessien tuntemista päätasolla
  • Dokumentointi- ja raportointitaitoja
  • Hyvää kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa


Eduksesi on:

  • Ymmärrys tietoliikenneverkkojen tai tietoturvan perusteista
  • Alan sertifikaatit, esim. IPMA tai PMP


Fyysisen työpisteen osalta olemme joustavia, koska toimialue kattaa koko Suomen. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Tarjoamme valitulle henkilölle loistavan työporukan tuen ja mahdollisuudet kehittyä monialaisesti. Saat myös käyttöösi monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattavan työterveyshuollon.

Kiinnostuitko? Laita hakemus tulemaan saman tien. Pyrimme aloittamaan haastattelut jo hakuaikana ja etenemme hakuprosessissa sopivan kandidaatin löydyttyä. 

Lisätietoja antaa tiimipäällikkö Mikko Koskinen, mikko.koskinen@loihde.com

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikanen ja vakituinen

Loihde Trust Oy

Loihde Trust Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat kyberturva- ja tietoverkkopalvelut sekä sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen. 21 toimipisteen ja yli 480 ammattilaisen voimin Loihde Trust rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. Asiakkaamme voi luottaa siihen, että me olemme aina paikalla. Ja kun me olemme läsnä, myös turvallisuus on.

Logo

Projektipäällikkö, digitaalinen turvallisuus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!