PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, energiaratkaisujen toimitusprojektit

Loimua Oy
Vankanlähde 7, 13100 Hämeenlinna
Vakituinen / Toistaiseksi voimassa oleva
Hae tähän työpaikkaan

Hakuaika alkaa:

Me Loimuassa tarjoamme kokonaisvaltaisia, vastuullisia ja asiantuntevia energiaratkaisuja, ja toimimme lähikumppaneina asiakkaillemme. Toimimme alamme suunnannäyttäjänä ja vastuullisuus on meillä arjen tekoja. Saamme lämmön elämään! Tuotamme kaukolämpöä ja sähköä sekä myymme ja jakelemme kaukolämpöä ja maakaasua. Tarjoamme entistä monipuolisemmin erilaisia asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja sekä niihin liittyviä palveluita. Visiomme onkin: Rohkeasti kehittyen, kuunnellen ja oppien energia-alan parhaiden kokemusten monipalveluyhtiöksi. Loimuassa työskentelee noin 90 henkilöä ja meillä on tutkitusti korkea työtyytyväisyys sekä hyvä työilmapiiri. Lue meistä lisää: www.loimua.fi

Energiaratkaisut teollisuusasiakkaille: palvelumme kattaa teollisuuden energia-, energiatehokkuus-, jäähdytys- ja lämpöratkaisut monipuolisesti. Asiakashankkeissamme hoidamme investointina esim. kattila-, jäähdytys-, lämpöpumppulaitoksen kilpailuttamisen ja rakennuttamisen. Lisäksi meillä on tarjota teknistä asiantuntijuutta energia- ja päästökauppaan. Asiakas saa aina nykyaikaisen raportoinnin ja tiedonkeruun. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme etävalvonnan- ja operoinnin sekä päivystyksen joka päivä ympäri vuoden. Meillä on osaava käyttö- ja kunnossapitohenkilöstö sekä laaja urakoitsijaverkosto.

Eri teollisuuden toimialoilla on vahva tarve etsiä uusia energiaratkaisuja ja me Loimuassa vastaamme tähän kysyntään. Haluaisitko liittyä mukaan kasvuumme ja antaa panoksesi modernien teollisuuden energiaratkaisujen toimitusprojekteihin? 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, energiaratkaisujen toimitusprojektit

Millaiseen rooliin osaajaa etsimme? Projektipäällikkönä otat kokonaisvastuun energiaratkaisujen toimitusprojekteista ja tulosvastuullisesta toteutuksesta teollisuusasiakkaillemme. Osallistut myös projektien esiselvityksiin ja suunnitteluun. Projektin käynnistyessä perehdyt huolella projektikokonaisuuden vaatimuksiin ja huolehdit, että projektin osapuolilla on työnsä tueksi kaikki tarvittava tieto ja ymmärrys projektin tavoitteista. Ohjaat suunnittelua ja huolehdit myös projektin hankinnoista ja resursoinnista. Toimit esihenkilönä projektiorganisaatiollemme.

Toimitusprojektin aikana ohjaat, koordinoit ja valvot projektin etenemistä, aikataulua ja budjetissa pystymistä – luonnollisesti tärkeintä, tavoitteen toteutumista ja asiakastyytyväisyyden varmistamista, unohtamatta. Sinulla on avainrooli myös projektin viestinnässä ja raportoinnissa, eri sidosryhmien toiminnan yhteen sovittamissa sekä projektin mahdollisesti kohtaamien haasteiden ratkaisemisessa. Projektin valmistuttua kokoat projektiaineiston ja analysoit sen onnistumisen sekä ammennat siitä saadun ymmärryksen tulevien hankkeiden tueksi. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, alihankkijoiden ja Loimuan sisäisten sidosryhmien kanssa.

Seuraat aktiivisesti energia-alan kehitystä ja annat vahvan panoksesi ratkaisuvaihtoehtojen ja palvelukonseptiemme kehittämiseen. Tehtävän optimaalisin sijaintipaikkakunta on Hämeenlinna, mutta joustavien työtapojemme ansiosta tehtävää on mahdollista hoitaa muualtakin.

Millaista osaajaa etsimme? Toivomme sinulta tehtävään insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa tai vastaavaa pätevyyttä. Sinulla tulisi olla useamman vuoden työkokemus energia-alan investointiprojekteista. Lämpö- ja kylmätekniikan tuntemuksen sekä kokemuksen lämpöpumppusovelluksista luemme eduksesi. Toimintatapasi on järjestelmällistä, organisoitua ja täsmällistä – jämäkkää projektinjohtamistapaa unohtamatta. Tiedät ja tunnet projektin onnistumiseen vaikuttavat tekijät ja sinut tunnetaan nimenomaan onnistuneiden projektien toteuttajana. Olet lisäksi yhteistyökykyinen ja rakennat vuorovaikutustaidoillasi luottamuksen ympärillesi. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, laaja-alaisen ja vaihtelevan toimenkuvan sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä. Tarjoamme myös kilpailukykyiset edut ja mukavan, osaavan työyhteisön, jossa henkilökunnan hyvinvointiin panostetaan.

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet: Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksessamme olevan linkin/painikkeen kautta. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

 

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Loimua Oy

Logo

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, energiaratkaisujen toimitusprojektit

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!