Projektipäällikkö, infrarakentaminen, Eltel Networks Oy

Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialalla. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin saakka. Haluamme osallistua kestävämmän ja toimivamman huomisen rakentamiseen nykyisille ja tuleville sukupolville. Eltelissä työskentelee noin 6,200 työntekijää, joista Suomessa 1,500. Liikevaihtomme oli 1,1 miljardia euroa vuonna 2019 ja osakkeemme on listattu Nasdaq Tukholmassa. Lue lisää: www.eltelnetworks.fi

Eltelin kiinteät televerkot liiketoiminnalla on alan laajin ja kokenein henkilöstö palvelemassa kiinteiden verkkojen operaattoreita. Osaamisemme kattaa kaiken standardituotteista räätälöityihin ratkaisuihin niin rakentamisen kuin ylläpidon osalta. Meillä on yhdessä kumppaneidemme kanssa käynnissä merkittäviä tietoliikenneyhteyksien rakennushankkeita, joissa tuomme nopeita valokuituyhteyksiä yhä useamman suomalaisen saataville. Haluaisitko sinä liittyä mukaan osaavaan joukkoomme?

Meillä on nyt haussa Espooseen

Projektipäällikkö, infrarakentaminen

tietoliikenneverkkoja rakentavan yksikkömme vahvistukseksi.

Millaiseen rooliin henkilöä haemme? Projektipäällikkönä kannat kokonaisvastuun tietoliikenneverkkojen rakennuttamisprojekteista. Käytännössä roolissa on kyse enemmän infra- ja maanrakentamiseen liittyvästä tehtävästä, kuin tietoliikenneverkon teknisestä kokonaisuudesta. Olet aktiivisesti mukana hankkeessa sen tarjousvaiheesta aina verkon ”avainten” luovutukseen asti. Hankkeen käynnistyessä perehdyt huolella hankekokonaisuuden vaatimuksiin ja käynnistät hankkeen resursointiin liittyvät toimenpiteet. Toimit osana projektiorganisaatiota ja huolehdit, että projektin osapuolilla on työnsä tueksi kaikki tarvittava tieto ja ”kristallin kirkas” ymmärrys projektin tavoitteista.

Projektin aikana ohjaat, koordinoit ja valvot projektin etenemistä, aikataulua ja budjetissa pystymistä – luonnollisesti tärkeintä, tavoitteen toteutumista ja asiakastyytyväisyyden varmistamista, unohtamatta. Sinulla on avainrooli myös projektin viestinnässä ja raportoinnissa, eri sidosryhmien toiminnan yhteen sovittamissa sekä projektin mahdollisesti kohtaamien haasteiden ratkaisemisessa. Projektin valmistuttua kokoat projektiaineiston ja analysoit sen onnistumisen sekä ammennat siitä saadun tieto-taidon tulevien hankkeiden tueksi. Teet tiivistä yhteistyötä toimeksiantajien, alihankkijoiden, viranomaisten ja Eltelin sisäisten sidosryhmien kanssa.

Millaista osaajaa etsimme?  Toivomme olevan tehtävään soveltuva AMK-tutkinto (infra-/maanrakennus, tietoliikenne-/sähköverkkorakentaminen) tai vastaavaa työkokemuksen kautta hankittua pätevyyttä ja aiempaa projektinvetokokemusta. Toimintatapasi on järjestelmällistä, organisoitua ja täsmällistä – jämäkkää projektinjohtamistapaa unohtamatta. Tiedät ja tunnet projektin onnistumiseen vaikuttavat tekijät ja sinut tunnetaan nimenomaan onnistuneiden projektien ”takuumiehenä”. Olet lisäksi yhteistyökykyinen ja rakennat vuorovaikutustaidoillasi luottamuksen ympärillesi.

Tarjoamme sinulle roolin, jossa pääset oikeasti kantamaan vastuuta ja näkemään työsi tulokset. Tartu siis tähän mielenkiintoiseen mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian! Täytämme paikan soveltuvan henkilön löydyttyä.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi.

Katso Jermu Savolaisen ajatuksia projektipäällikön roolista Eltelillä. Jermu työskentelee sähköverkkopuolella, mutta tietoliikenneverkkopuolella työskentely on hyvin saman tyyppistä.

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Eltel Networks Oy

Sijainti: Luomannotko 4, Espoo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!