Projektipäällikkö, kunnossapito

 

Haemme projektipäällikköä vastaamaan Järvi-Suomen Energian sähköverkkojen kunnossapidosta. Teet tiivistä yhteistyötä kunnossapitokumppaneiden kanssa varmistaaksesi korkealaatuisen ja tehokkaan kunnossapidon. Sisäistä yhteistyötä tehdään etenkin rakennuttamisen kanssa. Vastuullesi kuuluu kunnossapidon laadunhallinta ja kehittäminen. Huolehdit myös vastuualueesi urakka-asiakirjojen ja ohjeiden ajantasaisuudesta.

Sinulla on tehtävään soveltuva sähkötekninen koulutus, esim. amk-insinööri, sekä kokemusta sähköverkkoalan kunnossapito-, rakennuttamis- tai suunnittelutehtävistä vähintään kolmen vuoden ajalta. Sinulla on myös kokemusta projektiliiketoiminnasta ja projektien johtamisesta. Olet toimintatyyliltäsi oma-aloitteinen ja suunnitelmallinen työntekijä, jolta löytyy myös joustavuutta ja paineensietokykyä. Hyvät vuorovaikutustaidot auttavat sinua toimimaan luontevasti sekä ulkoisten että sisäisten yhteistyötahojen kanssa.  

 

Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävän sijaintipaikka on verkkoalueellamme Mikkelissä, Savonlinnassa tai Jyväskylässä, mutta työtä voi tehdä osittain myös etänä. Verkkoalueella liikkumisen vuoksi työssä tarvitaan oma auto.

Suur-Savon Sähkö -konserni on päihteetön työpaikka. Tähän liittyen työhöntulotarkastuksen yhteydessä tehdään huumausainetestaus. Lisäksi tehtävään valittavalle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin konsultti Ilpo Niemelä, p. 050 366 7708 / ilpo.niemela@eezy.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 18.6.2024 hakulinkin kautta.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Järvi-Suomen Energia Oy

Järvi-Suomen Energia on Suur-Savon Sähkön kokonaan omistama tytäryhtiö. Se on verkosto-omaisuuden laajuuden osalta Suomen neljänneksi suurin siirto- ja jakeluverkkoyhtiö yli 28 000 kilometrin mittaisella sähköverkollaan. Yhtiöllä on noin 103 000 sähkönkäyttöpaikkaa. Yhtiön palveluksessa on noin 20 omaa asiantuntijaa, muuten liiketoimintamalli on voimakkaasti rakennettu lähellä olevien strategisten kumppanuuksien varaan. Lue lisää: jseoy.fi

 

Sähköposti: ilpo.niemela@eezy.fi
Sijainti: Mikkeli, Savonlinna tai Jyväskylä
Logo

Projektipäällikkö, kunnossapito

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!